Проф. Витанов: Опорката, че Суровикин бил арестуван пропадна, а кукленото шоу в България не е на добро

Свят

„Събитията си вървят съгласно прогнозите. Българската политика – Кукленото шоу на сцената, зад сцената – кланови борби с хвърчене на глави“, така математикът проф. Николай Витанов започна своя анализ за актуалните събития у нас и случващото се с войната Русия-Украйна.

 

„На сцената – ще подписваме, коалиционно споразумение – няма да подписваме коалиционно споразумение.

Разиграваме сценката – Възраждане били фашисти. Ами ако се окаже, че не са? Ако се окаже, че заиграването с фашизма накара народа да попрочете за фашистката идеология в Италия и да вземе да намери Доктрината на фашизма от Джовани Джентиле и да прочете вътре, че демокрацията е свързана с

….. абсурдната конвенционална лъжа на политическото равенство, навика за колективна безотговорност, митът за блаженството и безкрайния прогрес….

Не си правете сценки с фашизма, че не знаете какви нокти има тоя звяр, демократчета недоучени. По-добре си мълчете, защото повтаряте ситуацията отпреди стотина години и наистина може да се появи фашистка партия, която бързо ще стане голяма сила вследствие разочарованието на народа от

1. абсурдната лъжа за политическото равенство, която се каканиже, но и децата знаят, че такова няма

2. навика за колективна безотговорност на управляващите

3. митът за блаженството и безкрайният прогрес – то се вижда, че отиваме на регрес и блаженството трябва да се поддържа с легализиране на наркоманията.

И ако вземе да се пръкне наистина такава партия, народът ще гледа поредното въртене на ориентацията – първите „демократи“ на сцената на Кукленото шоу ща стават най-видни фашисти.

Винаги съм ви писал – българското политическо Куклено шоу е абсолютно жалко представление. Гледайте.

Зад кулисите – главохвърчене според прогнозите. Вчера хвръкна главата и на самия Лорер, защото огошо Борисов пак си изигра правилно картите и неговият човек стана еврокомисар. Което се и очакваше – жена, с подкрепата на конгломерат от партии в Брюксел.

Чакаме следващите падащи глави. Посоката на развитие ви е предсказана отдавна – ще остане един клан, който ще изтреби част от останалите и ще наведе другите. И той ще управлява. Гледайте.

Следва войната. Да видим ориентацията на някои елементарни вектори.

Ориентация в Украйна: продължаване на войната – 1, спиране на войната – 0. Тия, които държат Украйна на системи: продължаване на войната -1 , спиране на войната 0.

Както се казва: на украинците натовската техника им е без пари. За НАТО украинското пушечно месо е без пари. Интереса е в една посока – продължаване на войната, Съюзът е здрав.

При руснаците: продължаване на войната – 1, спиране на войната – 0. Съботните събития не бутнаха тоя вектор, попремести се един друг: колко твърда да действат руснаците във войната. Измести ле леко по посока на по-голяма твърдост на действията.

Войната си върви според прогнозата. Днес е ден 49 от Големият юруш. Ден 18-ти от втория месец. Проверка на юруша за запек – очаквано наваксване на заетата територия от украинската армия за втория месец – 198 квадратни километра.

Има някакво придвижване, поне така твърди украинската страна. Но не са 198 квадратни километра. Следователно Големият юруш още е в запек. Не е пробита дори първата руска отбранителна линия.

Оправдава се прогнозата ми, че когато системата „Таракан“ срещне плътни отбранителни линии, тя гърми. Ето, пред очите ви е, гледайте – гърми.

Ориентациите на векторите ги виждате. И по-сложните вектори са така ориентирани, че се очаква диманиката да е по посока на продължаване на Големия юруш. Очаква се голям напън за отпецване на Големия юруш. Очаква се кръвта да почне да се лее като река. Причина – идва среща на НАТО, а първите руски отбранителни линии не са пробити.

Има да се наваксват квадратни километри от първия месец на юруша. Трябва да се рапортуват резултати иначе системите могат да бъдат спрени. Срещата на НАТО е тъкмо на края на втория месец на Големия юруш.

Тоест, очакванията за загубите на украинската армия се очакват да бъдат изпълнени и преизпълнени. А те са – за 2 месеца – 60 000 човека безвъзвратни загуби за украинската армия, 300 загубени танка, 300 загубени оръдия, 600 загубени бронирани машини.

Както виждате, тая количествена част от прогнозата е направена много преди да почне Големия юруш. Мога спокойно да си пия биричката и да чакам 11 юли, когато свършва втория месец на юруша.

Чакаме Големия напън, който да се опита да прекъсне Големия запок на юруша. Няма много време. Кръвта ще почне да се лее като река и прогнозата за украинските загуби в пушечно месо се очаква да се изпълни и преизпълни.

Отдавна съм ви прогнозирал загубите на руснаците. Шараноюрдек обече – не читател. Шараноюрдек – крякател. Затова специално за моите шараноюрдечета са долните редове.

При руснаците, загубите се очакват да бъдат 3 пъти по-малки. Що се онася до техника, това си е така. Загубите в жива сила са около 5 пъти по-малки, очаканите месни юруши само ще увеличат това число.

Очакването, че украинците ще успеят да пробият първите руски отбранителни линии засега не се реализира. Затова трябва наистина мощен щурм на пушечното месо.

Времето върви, юрушната групировка се топи. Засега няма какво да се докладва на срещата на НАТО, където няма да са доволни от това, че техниката им гои из украинските полета и цената и пада.

Очаквана промяна в ситуацията – няма. Големият юруш се очаква да си върви според прогнозата. Има още две седмици до края на втория месец на юруша. Ако ще има напън за преодоляване на запека, трябва да е скоро. Защото запорожката месомелачка работи на големи обороти.

Пропагандата си върви както и досега – аматьорски и нескопосано. Големите надежди за сваляне на Путин и рухване на Русия крякаха в събота, за да бъдат заклани в неделя. Сериозните анализатори по света си пиеха биричката, докато по телевизиите бяха пуснати отново в употреба „гурута“ и „анализатори“.

След като отново си избърсаха калните обувки в тях, ги прибраха, за следващия път. Голата кука се оказа първокласна, наловиха се много шарани. Още скимтят и крякат от болка.

Моите американски колеги и те изчислиха, че ориентацията на вектора на степента на твърдост на водене на военни действия ще мръдне леко по посока на по-твърди действия от страна на руската армия. И пуснаха пропагандната опорка, че Суровикин бил арестуван. Знаят те, кой може да води военните действия по-твърдо и вземат мерки.

След няколко дни, когато кръвта на украинските войничета бликне масово в хода на щурмовете на пушечното месо ще видите дали Суровикин е арестуван или не.

Нали така. Фактчекерчетата спят сладко – новивите се разпространяват от украински сайтове, следователно са си чиста истина. Чиста и проста – направо къпана.

У нас – няма промени в ориентацията, нещата си продължават по същата траектория, както и досега. Облайваме тиранозавъра с магарешки акцент, финансираме войната през фонда за мира. След което ще финансираме контрактите на големите американски компании по възстановяване на каквото остане от Украйна.

Ще подсмърчаме на молядругарката, че видите ли ние помагахме, а от възстановяването за нас няма нищо. Молядругарката ще ни издърпа ушите, ще ни пише забележка и ще ни нарита. Ние ще приемем наритването с благодарност – знак на уважение е все пак – моладругарката е отделила от ценното си време за де са занимава с нас.

И ще ни наритват и ще си плащаме. И ще ни наритват – и ще си плащаме. Няма какво да се чудите – ориентацията на вектора на политическата класа е наведена натам. Отдавна ви е прогнозирано, че нещата ще се развиват по Великата доктрина. А тя е

Намери глупак, който да ти реализира интересите за собствена сметка.

Технологично това става така: Намираш глупака, като го създаваш. Навеждаш ориентацията на вектора му по посока на реализацията на интересите ти. И го пускаш да действа. Пиеш си биричката и гледаш съответното Куклено шоу. Найс, а?

И пак да ви напиша. Юрдеците се дерат, че Витанов не уважавал американците, ама у-у-у-у, ама дю-ю-ю-ю! Тъпо изпълнение, момчета и момичета, тъпо изпълнение. Витанов винаги е броял американците за тиранозавър. И се е отнасял с уважение към тях, щото е учил занаята по техните книжки.

Само че ориентационните вектори на Витанов не са наведени в посока да бъде ползван за облайване на други тиранозаври. Витанов не облайва и не се лови на голи куки. Така трябва да се прави според хубавите американски книжки за да има реалистичен анализ на събития и ситуации.

Това е зад кулисите и при американците има много такива като Витанов. Те са зад сцената. На сцената са верните шаранчета, наловени на огромните голи куки, които се гърчат и каканижат според навеждането на векторите им. Тове е съдбата им – да се гърчат на куката и да крякат от болка. Но и те са нужни. Така функционира Матрицата, така от месото се произвежда енергия.

Добре, стига затова.

Съвсем накрая, я да видим какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 339 дни

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 443 дни. 14 месеца са 425 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Желая здраве и успехи и нека войната и вирусите да стоят далеч от вас“, написа проф. Витанов в личния си фейсбук профил.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *