Проф. Мермерски разкри защо Байдън може да не встъпи в длъжност

България отблизо

Тръмп се бори срещу демократите като цяло, тяхната цел беше да го съборят. В момента на практика почти изглежда, че са спечелили президентското място, но не наблягат на това какво ще предложи Байдън, а всички са фокусирани върху това колко е хубаво, че няма да е Тръмп.

Това обясни пред БНТ проф. Йонко Мермерски, който е преводач в администрацията на Доналд Тръмп в Белия дом.

При една победа, според мен, трябва да се гледа напред, а те не виждам с какво могат да се похвалят и да очакват, допълни проф. Мермерски.

Според него, кандидатът на демократите Джо Байдън е една преходна фигура, трансферна.  „Всички знаят – криха го по мазетата, пазеха му програмата така че, да се справи. Според мен, това не може да бъде президент на най-силната нация. Той не е в добро здравословно състояние, не е в добра кондиция“, посочи той.

Тръмп изкара COVID и направи за 5 дена към 20 еквиваленти на 20 рок концерта изяви, премина през 9 щата, докато Байдън се криеше, категоричен е проф. Мермерски.

Дали в Белия дом вместо Джо Байдън може да видим Камала Харис? Тя е избрана за вицепрезидент, това е демокрация, народовластие, така че трябва да приемем това, заяви проф. Мермерски.

Тръмп още има вероятност за победа, смята той. Това вече е семантика. Не искам да се впускам да търся кусури и да се хващаме, че може да има нередности или измами. Може да се наложи да превеждам и на Байдън един ден, или на Харис, подчерта Мермерски.

Той отново заяви, че Байдън може и да не встъпи в длъжност, защото не е в кондиция.

Как излекуваха Тръмп от коронавируса? Тръмп беше излекуван от коронавирус с цианидно лечение, обясни проф. Мермерски. Такова се прилага и при ракови заболявания, а цианидът всъщност се среща дори в горчивите бадеми, допълни ученият. Тръмп беше експериментален пациент, той допринесе за науката. Изкара заболяването с леки симптоми, не е бил на вентилация, заяви още професорът.

БЛИЦ припомня, че по-рано днес редица международни медии гръмнаха с новината, че Байдън е новият президент на САЩ.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *