Истината – Новинарският портал

Скандално! Волен Сидеров размаха пръст на ЕС!

След десетките публикации, в които водещи вестници в Англия и Германия се изгавриха с европредседателството ни, на амбразурата се метна не кой да е, а тотално забравения коалиционен партньор Волен Сидеров.

И метна яростна реч към чиновниците в Брюксел.   В тези държави, които ни критикуват сега и се опитват да ни омаловажат председателството, има много по-голяма корупция, отколкото при нас!

Да си гледат тяхната корупция, а не да надничат тук, развихри се беловласият атакист.  Председателят на ЕС беше разследван за огромна корупция, за откраднати милиарди, докато бе премиер на Люксембург!

И какво се случи после, стана голям шеф на съюза!  , заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

Браво Волене, браво Сидеров!

Нали влязохте в правителството уж да борите корупцията?

Забрави ли предизборните си речи?

Защо се оправдаваш като ученичка и по-скоро оправдаваш ГЕРБ за кражбите?

Страх те е да не би Баце да те отлъчи от правителството?

Спокойно!

Трябвате му. Иначе отдавна да ви е измел, което апропо по-късно и ще направи!

Волен разкритикува и лифта в Банско. Защо цялата държава цял месец се занимава с някакъв си лифт, запита той. „ Сигурно става дума за пари, обаче ние влязохме в управляващата коалиция не за разни лифтове, за плажове и дискотеки, а за нещо много по-важно  – да вдигаме доходите на хората, да направим страната ни по-сигурна за хората!

Сега  МС се наложи да се  занимава с лифта на Банско, вместо с цената на водата.

За мен КЕВР е една корумпирана комисия, а начело стои един отявлен костовист. И  трябва да подаде оставка веднага.  Ние повишихме пенсиите и те ще се  стопят  от повишението на цената на водата. Къде отива постигнатото?”, ядоса се той.

Кое постигнато, Сидеров?

Ами за тока защо не обелваш дума?

Волен така се унесе в мечти, че  обяви, че може да отиде да протестира сам пред сградата на регулатора, за да има справедливост.

Само си представете – един от коалиционните партньори излиза на протест сам срещу другите!

Това не означава ли край на коалицията?

Или господинът иска да си върже гащите?

По повод на совалките на Борисов в Турция, атакист номер 1 заяви, ако бях премиер  щях да вода друга политика. Обаче народът е  избрал ГЕРБ и Бойко Борисов да работят за тези политики с Турция, а аз съм малцинство по въпроса.

А като си малцинство и никой не те слуша, защо стоиш изобщо в коалицията?

Работя с ГЕРБ, защото в тази коалиция мога да направя много  важни неща за моите избиратели, които не мога да направя, ако съм в опозиция, побърза да се оправдае известният като Златен пръст на всички последни правителства.

Един въпрос от нас:

След като не успя да вдигнеш пенсиите, не успя да спреш поскъпването на тока и водата, не можа да защитиш независимостта на България от Турция, какво правиш изобщо в правителството, господин Сидеров? Какво вършиш за избирателите си?

Ние знаем отговора, ти също!

Останалото просто е лицемерие!

А смешният ти плач по телевизията – театър.

Чакаме те пред КЕВР, патриоте.

Идваш ли?

Автор Станислава Славова,  istinata.net

 

Exit mobile version