Смешен плач! Мартин Димитров насочи пръст към Радев и обвини народа, че го търпи

България отблизо
Пред очите ни се създава нещо като служебна президентска република. Това заяви в ефира на БНТ Мартин Димитров от ”Демократична България”. По думите му ситуацията е без прецедент.

„Притеснява ме, че има малка съпротива от страна на гражданското общество по темата, защото се очертава 10-месечно управление на Радев и той напълно целеше нещата да се случат по този начин“, заяви Димитров.

 

Акцентира, че юли месец е имало консултации преди президентът да връчи третия мандат и реторично попита защо сега такива не е имало.

 

Според Мартин Димитров това сега е щяло да покаже, че БСП има най-малък шанс за съставяне на правителство с третия мандат.

 

„Радев цели да продължи да управлява, но вече носи огромна отговорност – за еврозоната, Шенген, Плана за възстановяване“, заяви Димитров.

 

Според него ДБ са имали отлична идея – служебно правителство на българския парламент с 5 приоритета, без коалиционно споразумение. Щеше да е много интересно ГЕРБ как щяха да гласуват в една такава алтернатива. Очевидно те подкрепят служебно правителство на Радев и за да се избяга от отговорност мандатът отиде в БСП, коментира Мартин Димитров.

 

Той допълни, че месец април е ключов за членството ни в еврозоната. Служебният кабинет не трябва да е правило, а изключение. Радев го превърна в правило, той има подкрепа от ГЕРБ и ДПС в последно време, които през последните 6 месеца не го критикуват, заяви Мартин Димитров.

 

Според него служебните правителства са абсолютно безконтролни – няма кой да им коригира грешките и кой да ги притисне да се върши работа.

Б.Р.

Смешен плач!

Мартин Димитров говори опорки и се надява народът да му се върже.

То бива насочване на пръсти, но това е извън пътя на жалката СДС – пропаганда.

Радев ли е виновен, че партиите са орел рак и щука и не искат да направят правителство и не дават да другите да направят?

Радев ли е виновен, че всяка партийка бяга от отговорност и чака да отмине кризата?

Каква е вината на президента, че никой не може да убеди народа да гласува и последния път до урните отидоха 39 процента от българите?

Той ли докара в България двуцифрената инфлация?

Той ли ръководи пръстчетата на депутатите кой бутон да натиснат по време на гласуването в НС и какви безумни закони да приемат?

И кой е Мартин Димитров да обвинява народа?

Да, виновни сме!

Но защото търпим наглостта и безпардонността на партиите.

Радев няма вина!

Автор: Станислава СЛАВОВА

Tagged

1 thought on “Смешен плач! Мартин Димитров насочи пръст към Радев и обвини народа, че го търпи

  1. МАРТИН ДИМИТРОВ е роден 1977 г и когато идва преврата срещу Т. ЖИВКОВ ……………………Мартинчо ………………..и на дванадесет години и членува в ДИМИТРОВСКАТА ПИОНЕРСКА ОРГАНИЗАЦИЙКА – “ СЕПТЕМВРИЙЧЕ “ и винаги рапортува на дружинната ръководителка или на подобна на по- високо нива фигура от “ СЕПТЕМВРИЙЧЕ “ с рапорта : Де За работата на ДПО “ септемврийче “ за партията майка БКП и делото на комунизъма , БЪДЕТЕ ГОТОВИ „………………………….след което пионерчетата отговарят “ ВИНАГИ ГОТОВИ „……………….та него КОМСОМОЛЕц не можем да го наречем но вярвайте винаги е бил в обектива на ДКМС и БКП заради това че е от известно семейство от обкръжението на БКП …………………ЗАВМЪРШВА УНСС ………………..а днес го обявяват……забележете …….ЕНЕРГИЕН ЕКСПЕРТ слит като никога не е работил физически труд никъди и най- малкото в енергетиката !!!!! ТОЙ се занимава наистина с проблемите и липса на проблеми в енергетиката след като пое ПОСТА ГЛАВЕН ЛОБИСТ на Уестинг Хаус и смъртоносен терорист по отнощшение на ЯДРЕНАТА ни енергетика построена от СССР и без никаква авария до ден днешен …………………………Винаги се занимавал да доказва колко вредна е РУСКАТА ЯДРЕНА ЕНЕРГИЙНА промишленост ……………..независимо че сме поръчали и платили два ядрени реактора …….МАРТИН е водещата личност във доказване на това че ядрени централи не сда ни нужни особено от Русия ………плюе храчи , кашля и пак храчи до припадък срещу РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ и нашите връзки от миналото както и подобни в днешно време !!!! АЗ виждам Мартин ДИМИТРОВ дори да е на стари годин …….виждам го с въже на шията ……………..ще отговаря за всичко което е изрекъл и свършил срещу ОТЕЧЕСТВОТО ни !

    на комунизма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *