Соросоиди в ПАНИКА! България ВЛИЗА в РУСКАТА сфера на ВЛИЯНИЕ! КАК ще стане това? И КОГА? Вижте ТУК!

България отблизо

Печално известният вестник на българските десни протестъри и соросоиди „Капитал“, в своята рубрика „Мнения Daily“, публикува „анализ“ на Димитрин Вичев, съпредседател на Атлантическия съвет на България.

Няма нужда да казваме, че този „Атлантически съвет“ е НПО, захранвано с чужди пари. И пази само интересите на господарите си.

Но нека все пак да се върнем на „анализа“ на въпросния господин, чието име говори повече от неговите писания. Според него, членството на България в НАТО може да бъде прекратено само в рамките на няколко месеца. Всичко зависело от волята на Кремъл.

Например, продължава авторът, ако отношенията НАТО – Русия влязат в нова криза, заради приемането на Македония в Алианса, тогава в България щяла да бъде организирана истерична антизападна  кампания. В нея щели да бъдат включени правилните медии, журналисти, владици, академици, политолози, социолози и патриоти. Те веднага щели да започнат да дебатират по въпроса за организиране на референдум, който да „принуди“ страната да напусне НАТО.

Не бива да забравяме, привежда своите аргументи Димитрин Вичев, че Сидеров и неговите „патриоти“, които само преди две години искаха референдум за напускане на ЕС и НАТО, сега са на власт. Знае се още, твърди атлантикът, че Народното събрание е пълно с проруски депутати.

И което е най-важното, според набеденият „анализатор“, безпросветните и лесно манипулируеми народни маси, в своето огромно мнозинство били убедени русофили. И много обичали Русия.

При това положение, твърди Вичев, не било трудно да се прогнозират резултатите от подобен референдум. А напускането на НАТО щяло да бъде катастрофално за България. Но народът с промитите мозъци не знаел нищо за това.

В своите „разсъждения“ евроатлантикът включва и управляващата коалиция като задава риторичния въпрос, защо правителството не бърза с превъоръжаването на страната с оръжейни системи, съвместими с натовските. Това явно било по заповед на Кремъл.

Но да излезем от НАТО, това… както и да е.  „Авторът“, обаче, изпада в истински ужас от представата, че не дай си, Боже, България съвсем лесно можела да излезе и от Европейския съюз. В един момент, според Вичев, напускането на ЕС щяло да бъде представено като спасяване на България от колониалната европейска и американска зависимост, от „еврогейските“ ценности и т.н.

Така, заключава тъжно Димитрин Вичев, България може изведнъж да стане страна на антирекордите. Тя щяла да стане първата държава в ЕС, която не е ратифицирала Истанбулската конвенция. Лесно можела да стане и първата страна от ЕС, която напуска НАТО. А след Великобритания, щяла да стане и втората държава, която напуска Евросъюза.

Много хубаво щеше да  е ако тези прогнози на Вичев се сбъднат. Но едва ли всичко е толкова лесно.

Затова, нека го попитаме защо ако Кремъл е толкова всемогъщ в България, нашата страна е пълна с военни бази на НАТО? Защо правителството на Борисов изпълнява безпрекословно заповедите на Вашингтон и Брюксел, които са насочени против българските национални интереси? Защо лично Борисов спря така нужните на България топ енергийни проекти Южен поток и АЕЦ „Белене“? А сега търси газ от Азербайджан. Нали не ни трябваше газ? Или руският газ е „лош“, а азерският е „хубав“? Защо сега говори непрекъснато за присъединяване на Западните Балкани към ЕС, което автоматично ще постави кръст на проекта Южен/Турски поток?

И най-важното! Защо след като почти 30 години страната ни се управлява от Вашингтон и Брюксел…Защо тогава „добричките“ западняци с многото пари, вместо да помогнат на България, унищожиха всичко, до което се докоснаха в страната? Защо трима американски сенатори дойдоха в София, за да затворят обновената и мощна АЕЦ „Козлодуй“? И сега всяка година токът да се увеличава, заедно със стоките от първа необходимост?

Въпроси, на които г. Вичев не може да отговори. Той дори не може да отговори на въпроса защо два милиона млади и здрави българи бяха принудени от глад, мизерия и безработица да напуснат България? И сега такива като него ни препоръчват да вземаме работници от Молдова и Румъния?

Ами много просто. Защото ЕС и САЩ се мъчат да унищожат България. И ако все още не сме напълно ликвидирани, това се дължи на огромната и яростна съпротива на героичния български народ. Нашият народ, който видя с ума и сетивата си, че Западът е наш враг. И единственият приятел и брат, който имаме на този свят е само нашата посестрима Русия. Затова съвсем скоро ще се присъединим към Евразийския съюз.

Този Димитрин не иска да разбере, че нашият народ е малък, но горд и неустрашим. И че той винаги е пречупвал козните на своите врагове.

И така ще бъде винаги. Както и винаги ще бъдем заедно с Русия. Защото кръвта, вода не става. А кръвта на българи и руси е от един и същи ген. Това е истината!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

8 thoughts on “Соросоиди в ПАНИКА! България ВЛИЗА в РУСКАТА сфера на ВЛИЯНИЕ! КАК ще стане това? И КОГА? Вижте ТУК!

  1. Иво,както винаги е прав,много прав!Но е слабо критичен към народа.Народ,който 30 год.вижда,че го лъжат и ограбват,но само ругае и се спотайва,чакайки друг (т.н.голям брат-едни го схващат като ЕС,други-САЩ,трети Русия)да дойде и да възстанови „правдата“,този народ не може да бъде наречен горд и неустрашим.Отделни групи-ДА!Отделни личности-ДА!Но като цяло народът е себичен и колеблив,не вижда по-далеч от близкия хоризонт,в къщи да е добре,да има хляб и топлина,за другите-не ме интересува.Жалко е,но ако не станем самокритични,несе научим да мислим в аванс,положението ще се влошава.

    1. Точно така! Нация от овце,Ръководена от Вълци и Собственост на свине!!

  2. Абсолютно сте прави момчета. Овчедушие цари в станата. Сега повече от всякога са актуални думите на поета „търпи и ще си спасиш душата“. Крайно време е да осъзнаем, за кой ли път се кланяме на соросианците, които смучат не само кръвта, но и последните сили на народа. Кога най-после ще се намери възмездие за крадците на прехода, за крадците на така мечтаните еврофондове, от които обикновеният българин нищо не разбра. Стига алчност, стига лъжи и измами, стига кражби. Народе осъзнай се!!!

  3. По същество коментарите до сега допълват статията. Кой друг народ има Раковски, Левски, Ботев, Кап. Петко Воевода…. Това е национална характеристика: много „върхове“ и много падения. И за сведение в последните 27 години, мнозинството, голямата част от Народа, умело и подло са сведени до буквално РОБСТВО и това до някъде определя привидно пасивното поведение.

  4. Иво Македонски, моли се да не се случва това, че няма да ти се вярва къде си попаднал. Русия не е напускала България от 44-та година, а ти си вярвай, че някой друг е причинил на България това, което се случваше в последните 30 години.
    С Русия ще се радваш дори ток ако имаш, да не говорим за интернет. Няма да си и толкова ентусиазиран като затворят пак границите, за да не достига “гнилия” Запад до нас. Новия Москвич ще ти вдига самочувствието, така както го е вдигал на дядо ти. Свобода изобщо ще забравиш какво означава. Иди я виж тая пуста Европа поне, че ще си умреш заблуден в представите си. В твоя чест и руските ти другари ще си приберат децата от Запад. С кой акъл са избягали от Русия? Хем пари имат, а пък избягали да живеят на Запад! А представяш ли си какво е тогава за тези без пари, щом и богатите бягат? Да не стане накрая само като с Украйна? Уж братя, славяни, в жест на добра воля и ядрените оръжия дадоха на Русия, а им пратиха касапи да ги колят? Или ти си специален за тях? Защо не сбъднеш мечтата си и не се преместиш още от сега в Русия? НАТО или ЕС те спира? Пожелавам ти от все сърце децата ти и техните деца да растат в Русия! А дали би могъл да изброиш дори едно нещо с което Русия допринася за развитието на съвременния свят?

    1. Алоо ти си далеч от това легендарно име .Но това че ген Колев спечелил едно сражение не значи че е спечелил цялата битка .А ние всички знаем как завърши тя за България .А иначе ти нямаш акъла ,нито образованието на Иво Македонски .Всички ние знаем вие сорос отрепките колко акъл имате . Така че отивай да пишеш там където думите ти ще хванат декиш тук няма кой да ти вярва .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *