ШОК! Симеонов и Цветанов са съучастници в ГРОЗНО престъпление! Вижте КАКВО са извършили!

България отблизо

Вицепремиерът Валери Симеонов и зам. председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, преди няколко дни, и без да се съобразяват с мнението на мнозинството български граждани,  откриха нова авиолиния с Украйна. Пасажери на първия полет по новата авиолиния са само „привилегировани“ депутати гербери и псевдопатриоти.

Показателен за отвращението на българите към действията на фашизираното правителство на Украйна в Донбас, е фактът, че нито една българска авиокомпания не се е съгласила да започне полети по новата линия. Затова, на Валери Симеонов се наложило просто да нареди на държавния превозвач „България Еър“ да обслужва новата линия, макар и на загуба.

Още по-показателен е фактът, че няма никакви желаещи да ползват услугите на новата авиолиния. И това се обяснява много лесно. Никой български гражданин, който е с ума си, не би се втурнал в съвременната украинска действителност, където вилнеят бандеровски банди и частните армии на няколко украински олигарси.

Следователно, по волята на Симеонов и Цветанов, които, както винаги, бързат да се подмажат на Вашингтон и Брюксел, но не за своя сметка, а за сметка на българския данъкоплатец, нашият изпосталял бюджет ще дава грешни пари за полети, на които няма пътници. Но какво ги интересува двамата влъхви, дали има пари в бюджета на държавата или – не?

Като правило, парите, които ГЕРБ и псевдопатриотите харчат с лека ръка от бюджета на страната, се дават основно за абсолютно непотребни неща. Евроатлантиците Симеонов и Цветанов хвърлят пари за градинки, пейки, градски площади, магистрали, саниране, детски площадки и т.н. Но от санирането се възползват само 0,1% от българските граждани. Раждаемостта е отрицателна и на детските площадки не се виждат много деца. Добре, че с едно дете идват и родителите му, и бабите, и дядовците, та на площадките се виждат повече хора. По обновените градски площади пък се настаниха бездомници, които се опитват да изпросят някоя и друга стотинка за малко хляб. Или самоуки музиканти, които свирят в студ и пек, за да изкарат нещо за прехрана. А най-честите посетители са баби и дядовци пенсионери, които продават цветя, билки, зеленчуци и каквото друго ви хрумне. Пак с мисълта да си помогнат малко на мизерните пенсии. Които „патриотите“ обещаваха да повишат със 100 и повече лева. Но в крайна сметка „повишиха“ само с 2 – 3 лева.

На всичко отгоре, двамата „важни“ държавни люде се кълнат наляво и надясно, че те, и българското правителство/в тяхно лице/, подкрепяли териториалната цялост на Украйна. Валери Симеонов пък, понеже е „патриот“, специално подчертал, че Крим бил част от Украйна.

Всеки знае какво означават тези приказки на случайно попадналите в управлението на страната Цветанов и Симеонов. За пореден път ние затвърждаваме влошаването на нашите, стратегически за България, политически и икономически отношения с Русия. Защото, по правило, държавните мъже, ако наистина мислят за държавата, когато говорят, трябва да изхождат само от интересите на своята страна и своя народ. Обаче случаят с двамата евроатлантически влъхви е точно обратния. Вместо да мислят за доброто на българския народ, те се ръководят само от собствения си интерес.

Защото какво може да спечели България от Украйна, която икономически е много по-зле от нас?

ДОНБАС – ПОРАЖЕНИЯТА, НАНЕСЕНИ ОТ УКРАИНСКАТА ХУНТА

Но освен практическият интерес има и нещо друго. Много по-важно. Става дума за това, че хунтата, която управлява Украйна, заедно с въоръжените бандеровски банди, от няколко дълги и страшни години, най-безмилостно избива нашите руски братя в Донбас. Бомбите убиват невинни деца, жени и старци. Разрушават къщите им. Разбиват съдбите и бъдещето им. И не се знае докога ще продължава тази вакханалия на смъртта.

А ние, българите, и особено българското правителство, ако не можем да помогнем, трябва поне да се солидаризираме с руските хора, които се бият срещу злото в Донбас. Трябва веднъж завинаги да се отречем от действията на украинските фашизирани радикали. И да подкрепяме с каквото можем нашите руски братя от Донбас. Както и българите, които живеят на територията на Украйна. И също са потърпевши от действията на хунтата.

Но убийствата на невинни хора в Източна Украйна изобщо не засяга Симеонов и Цветанов. И тук не става дума за това, дали те са държавници. Става дума дали са хора? Но явно не са, щом подкрепят убийствата на невинните! Средновековното изгаряне на хора в Одеса! И всички други ужаси, които извършват бандитите и престъпниците в Украйна.

Нека двамата влъхви помнят: Подкрепяйки хунтата, те стават нейни съучастници. А за престъпленията срещу човечеството, давност няма. И никой в Русия и България няма да забрави и няма да прости позорното съучастничеството на герберопатриотите.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “ШОК! Симеонов и Цветанов са съучастници в ГРОЗНО престъпление! Вижте КАКВО са извършили!

  1. ПОСЛЕДНАТА ДУМА Е грешна ! СТАВА ДУМА ЗА ГЕРБЕРОИДИОТИТЕ !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *