Истината – Новинарският портал

Борисов разкри кой го накарал да спре „Южен поток“. Истината ще ви изуми!

На последното за годината правителствено заседание министрите от кабинета „Борисов 3“ направиха отчет за постигнатите резултати. Там премиерът Бойко Борисов оповести кои е един от най-страшните бичове. По време на заседанието премиерът разкри и истинската причина за спирането на „Южен поток“.

„Южен поток“ бе спрян заради корупция. Не заради друго. Щяхме и него да защитим. И не случайно сега строителството за него е с един милиард по-евтино“, категоричен бе премиерът.

„Масово в страната се уплашиха щом видяха, че от вчера полиция и прокуратура разследват какво се случва в Перник. Сега там се работи всеки ден, всеки час“, заяви Борисов по повод водната криза в Перник. Премиерът се обърна и към министрите си с думите: „Можем ли да обединим всичките ВиК в едно дружество? Подобен проблем като този в Перник има и в Плевен, Шумен, Добрич и други“.

Борисов коментира и горещата новина от икономически министър Емил Караниколов, че има „един кран, с който можеш да пускаш и спираш водата на цял Перник“. „Това е безумие. А се случва точно преди изброите“, отсече Борисов.

Каква корупция, премиерът не уточни.

Удобно забрави и че „Южен поток“ щеше да минава през България и печалбите от това щяха да са много по-големи, тъй като ние щяхме да разпределяме газта. А Турция изобщо не влизаше в сметките.

Колкото до това, че щял да се пребори да го строим, има ли някой да повярва?

Или, че се е борил срещу корупцията.

Първото означава да се опълчи на ЕС и САЩ, а второто на самия себе си.

Звучи невероятно, нали?

Exit mobile version