Истината – Новинарският портал

Волен с първи коментар след свалянето му: Това е заговор и питам дали и Борисов участва в него

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обвини коалиционните партньори, че рушат управлението с отстраняването му от председателския пост на парламентарната група на „Обединени патриоти“. Същевременно потвърди, че той самият държи да бъде довършен мандатът, но в досегашния му състав.

„Решението анулира управленската коалиция, заличава една част от нейното заглавие“, заяви Сидеров пред Нова телевизия. По думите му отстраняването му е подготвяно месеци преди това. „Да пораснат“, препоръча лидерът на „Атака“ на коалиционните си партньори от ВМРО и НФСБ.  Те демонстрирали с отстраняването му „комплекса към родителя, който е създал нещо“. Всички тийнейджъри минават тази фаза, бунтуват се към родителя“, анализира психологията на скандала Сидеров.

Той  отправи и въпросите си към ГЕРБ и лидера му Бойко Борисов, когото попита дали се отказва от неговия подпис под споразумението.
Също така намекна, че отстраняването е станало зад гърба му, но бившите му партньори няма начин да не са уведомили премиера.

Искам категоричен отговор участва ли премиерът в тази бутафория, знае ли за нея и каква е истинската цел на отстраняването ми, заяви шефът на „Атака“.

Exit mobile version