Истината – Новинарският портал

ГЕРБ отрязаха Отровното трио, били провалени политици! И осъдиха протеста пред дома на Борисов, плашел деца и внуци!

С Отровно трио, които всъщност са четворка провалени политици, няма какво да говорим. Искаме да чуем младите хора, които са на протеста.

Това заяви депутатът от ГЕРБ Евгени Будинов в сутрешния блок на btv.

По думите му се случват много неща в столицата, но въпросът е кой какво иска да постигне. Жените от „Системата ни убива“ са в стил Мая Манолова – агресивни, а когато правихме техните закони бяха мили и добри, коментира Будинов, който не одобрява протестите да стигат до дома на премиера, до личното му пространство.

„Понеже съм от Банкя и видях кордона от автомобили, който идваше от къщата на нашия премиер, те бяха около 15 автомобила, имаше и таксита, което ми направи впечатление, явно Мая Манолова ги е наела, защото не са ѝ стигали колите. Когато ние идвахме, те отнеха предимството ни.

В момента не изразявам отношението на партия ГЕРБ, но не ми харесва да отиваш пред къщата на някого и да протестираш. А и това с тези чували, оставени пред дома на Борисов с надпис „Оставка“…Това беше отвратително.

Ние сме склонни на диалог, искаме да чуем хората, но искаме те да имат ясни искания и да излъчат някакво лице, подчерта Будинов и допълни, че по време на протестите министър-председателят не си бил вкъщи.

За разлика от президента Румен Радев, премиерът Бойко Борисов работи за българските граждани, докато държаният глава се разхожда, прави забележки, поставя изисквания и плюе хората. Според Будинов много лесно се манипулира мнението на хора през социалните мрежи, като се плаща и за самите протести.

Оставките са, за да покажем, че ние сме различни и махаме хората, за които има някакво съмнения, отбеляза Будинов в отговор на въпрос защо бяха освободени четирима министри от властта.

На него не му харесва, че медиите не отразяват мнението на обикновените и тихите хора, които били доволни от управлението. Много повече са хората, които не подкрепят протеста, каза още Будинов, цитиран от news.bg.

Exit mobile version