Истината – Новинарският портал

Ексклузивно! Борисов треперел от Радев. Бил поръчан на Бойко Рашков. Ето кой хвърли неочаквана светлина по въпроса

Депутатът от „Продължаваме промяната“ Настимир Ананиев застана пред камерите на бойкова телевизия  . Неговата партия „Волт“ е сред мандатоносителите на учредената от Кирил Петков и Асен Василев организация, които спечелиха изборите. Опозицията не изпуска и за миг този момент, за да се заяде с управляващите всъщност колко са легитимни техните решения и къде аджаба отива партийната субсидия.

Настимир Ананиев свали картите на масата и не отрече, че Румен Радев използва вътрешният министър Бойко Рашков да се разправя с Бойко Борисов, пише БЛИЦ.

„Да, Борисов се страхува от Рашков. Мисля, че за всички е видимо, и има защо?“.

На въпрос на парламентарния репортер  дали всички доказателства, с които разполага Бойко Рашков не са като изветряла ракия – Ананиев за пореден път показа, колко е важна мисията на вътрешния министър в конфликта Радев – Борисов. И кое пречи материалите да не потъват в черна дупка.

„Не съм съгласен. Всички доказателства потъват в прокуратурата“ – той се надява да има независимо разследване, въпреки че Борисов беше разпитван по всико за което Рашков твърди, че има доказателства. Те изглеждат на този етап като съшити с бели конци върху основата на медийни публикации.

Exit mobile version