Истината – Новинарският портал

Ивелин Михайлов: „Величие“ не се предава и не се поддава на натиска

Партия „Величие“ може да изключи членове на парламентарната си група, ако те продължат да гласуват заедно с ГЕРБ и ДПС. Гласуването е направено по нареждане на депутат от групата, заяви пред БНР съоснователят на партията Ивелин Михайлов. 

„Те са гласували така, защото човекът, който е обследвал проблема, поставен за обсъждане от парламентарните групи, е казал да се гласува по този начин. Ние разследваме дали това нещо е следствие на незнание, на грешка или е умишлено“, обясни той.

Според Михайлов е възможно депутати от парламентарната група да са подложени на натиск, на какъвто твърди, че е бил подложен самия той: „Явно това изнудване и това купуване е минало и по други хора. Ще видим кои са се поддали и кои не“.

Ивелин Михайлов каза, че при следващо подобно гласуване ще има изключени от парламентарната група, дори с риск тя да се разпадне.

„Дори да се разпадне парламентарната група, при нас това не е проблем, защото ние имаме работа, която сме обещали по осветляване на процесите в България. И дори като независими депутати ние ще си свършим работата перфектно, тази, която сме обещали на нашите гласоподаватели“, каза Ивелин Михайлов.

Източник БЛИЦ

Exit mobile version