Истината – Новинарският портал

Кънчо Стойчев: Записът с премиера е фалшив, но…

България се справи добре с овладяването на епидемията, независимо че бяха допуснати някои глупости, като например ненужното спиране на майчината помощ на бременните жени за 45 дни и затварянето на парковете.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ социологът Кънчо Стойчев.

Относно политическия проект, който готви укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков, Стойчев подчерта, че това не би могло да се тълкува в сериозен политически анализ.

„Това са заявки, които целят нещо друго, но той няма как да влезе в политиката, тъй като няма как да влезе в държавата, без да бъде задържан. Така че за мен това е невъзможно и нелогично“, коментира социологът.

Относно последния запис, който изтече в социалните мрежи, Кънчо Стойчев посочи, че той е фалшив и това със сигурност не е гласът на премиера Борисов. Това не е езикът, който използва Борисов, отбеляза той.

А за избора на нов председател на БСП Стойчев прогнозира, че най-вероятно Корнелия Нинова ще остане начело на социалистическата партия, пише epicenter.bg.

В коментар на ИСТИНАТА ще посочим, че още няма такава технология, която така съвършено да наподобява гласа на когото и да било, включително и на премиера. Защото иначе всеки ден щяха да излизат записи, на които публични личности да използват нецензурен език.

А приказките на Кънчо Стойчев, че премиерът не използвал такъв език са просто глупост. Да припомняме ли „бисерите“, които Борисов непрекъснато ръси, като нарече журналистите „тулупи“ и „мисирки“. А как нарече българите, спомняте ли си? Ами нарече ги „кучета“/българите трябва да се държат здраво, както аз държа моите кучета/ и „лош човешки мат*рял“. А това откровение как ви се струва: 18 ноември 2010, пред журналисти
„Това да мачкаш Цветанов е все едно с голо дупе таралеж да мачкаш.” Ами „шменти-капелите“ за предишното правителство и „Пунта Мара“ за Цветанов?!

Затова по-добре Кънчо Стойчев да не разчита на късата памет на хората и да не хвали Борисов, защото в него май няма нищо за хвалба. Освен хвалбите, които той сам си прави.

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Exit mobile version