Истината – Новинарският портал

Методи Андреев бие тревога: В България се готви революция и връщане на социализма. Вижте кой е намесен!

Според бившият шеф на Комисията по досиетата Методи Андреев плодовете на тайнствения план ”Голгота” за връщане на соца са налице. Управлява ни корумпирана политическа класа. Имаме отвратително управление, което се е сраснало с олигархията, посочи Андреев пред Евроком.

Проектът Борисов и проектът Първанов се появиха по едно и също време. Явно задкулисието искаше да обнови лявото и дясното, за да го зареждат са пари. Тези неща се проектират във времето, посочи той в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“..

 

Русия винаги е действала с петоколонници. България,когато е тръгнала да прави промените, руснаците и КГБ със свои десиденти са започнали операция „Възражане“. Целта е да се изнамерят имена на млади и интелигентни хора с компроматни данни за служба. Тези архивни данни са унищожени, филмирани и изнесени в централата в Москва. Виждал съм страници от такива списъци Там има двама главни прокурори, висш върховен съдия, няколко министър-председатели, политически лидери. Те присъстват в списъците на „Възраждане“. Този, който е натоварен, това е зам.- шефът на Шесто, посветена е била и Нанка Серкеджиева. Виждал съм списъци, имало е такава операция, но е била секретна. Никой няма да го признае. Това, което се е случило тогава, го виждаме прекроено в мафиотската ни държава. В България имаме успяла Голгота, не направихме лустрация, обясни Андреев.

 

Дали точно ще стане социалистическа революция не знам.Ще се търси вариант с монархия. Ето сега в Русия олигархът Малофеев с Решетников са фронтмените Русия да стане монархия. Това, което е писано от Михаил Любимов б.р. полковник от КГБ/, се сбъдва. При всички случаи планът за България е, да е част от новата руска империя. В този смисъл плацдармът за тази идея са 3500-5000 „възрожденци“, хора с положение, издигани, развивани…Това обяснява раболепното отношение на българските министър председатели по отношение на Русия. Най-ясно сега личи при Борисов, защото срещу него е Путин, обясни той.

 

В България представата за демокрация бе опорочена. Превърнаха държавата ни в корупционна клоака,завърши Андреев.

Exit mobile version