Истината – Новинарският портал

Политолог обяви сензационно: Борисов показа вече кой е силният!

Политиката е игра с много голям залог и ако Мая Манолова разгърне този тип кампания, който е бил анонсиран снощи – базирана на граждански движения, каузи и подкрепа от различни части от спектъра – евентуална подкрепа на БСП за нея ще бъде разказана като „още една от подкрепите“.

Това заяви пред БНР политологът Първан Симеонов, цитиран от  epicenter.bg.

По повод включването на Мая Манолова в предизборната кампания за кмет на София, политологът посочи, че това ще се отрази на резултатите, но „Борисов показа вече кой е силният“. Също както няма да му липсва Цветан Цветанов, така няма да му липсва и Мая Манолова.

„А и повечето играчи в ГЕРБ са се ориентирали към кой полюс на магнита да сочат…Защото понякога имиджът е по-важен от структурите, от прагматизма, от занаятчийството. Може да се окаже, че Борисов в джипа носи повече от обиколките на Цветанов и новата кандидатура на Манолова“, допълни той – „Борисов е здраво стъпил на земята, докато една от големите грешки на Цветанов бе, че в един момент малко загуби връзка със земята и с общественото мнение и се поувлече“.

„Що се отнася до БСП, каквото сме си говорили в ефира на „Хоризонт“, това се случва. Опитват се повторят формулата „Радев“, защото са разбрали грешката си от евроизборите…Хората се ядосват на ремонтите в София, но не виждам да са разлюбили докрай г-жа Фандъкова. Миналия път БСП загуби толкова мощно, че вече няма накъде да ходи“, каза още политологът, цитиран от Епицентър.

istinata.net

Exit mobile version