Истината – Новинарският портал

Поредното антибългарско НПО се нахвърли срещу монумента на Бузлуджа!

Комунистическият символ на връх Бузлуджа не е паметник на културата, а символ на мракобесието, пантеон на злото.

Това се казва в обръщение на Съюза на репресираните до фондация „Гети“, във връзка с информацията, че организацията ще финансира възстановяването на сградата.

„Средствата, които вашата фондация определя за финансиране и възстановяване на един символ на мракобесието и престъпния комунистически режим в България са факт, който изумява със своето безумие и несъстоятелност!“ – се казва в декларацията.

От съюза твърдят, че 30 000 невинни българи, елитът на нацията, били избити от комунистическата власт без съд и присъда, а много други били изпратени по затвори и концлагери.

Поредното антибългарско и антинародно НПО, наречено съюз на репресираните се нахвърли срещу паметника на Бузлуджа. Бълват щуротии за някакви 30 000 жертви и то без съд и присъда. Това просто не е вярно. Няма никакви 30 000. Има само няколко хиляди, осъдени от Народния съд по заповед на Запада. И само няколко стотин осъдени на смърт. За престъпления срещу народа и държавата.

Нека само да припомним на това антибългарско НПО, създадено с чужди пари, че ако този „елит“ на нацията, за който говорят, е толкова невинен, колкото и днешния „елит“, то си е заслужавал съдбата хиляди пъти.

Но защо се случи това!? Не бе ли България официално на страната на Хитлер? Не бе ли обявило правителството на Богдан Филов война на САЩ и СССР? Кой нареди да има Народен съд след като германците бяха разгромени? Не беше ли Запада? Отговорете си на тези въпроси, антикомунисти!

Не знаете ли, че жертвите в другите държави, които гравитираха около Хитлер са много повече! Лустрация на елита имаше навсякъде -Унгария, Румъния, Австрия, Германия, Полша, Чехия, Словакия, Франция, Испания, Финландия, Норвегия, Естония, Латвия и т. н. Ако си направите труда да поразгледате архивите, жертвите във всяка една от тези държави бяха много повече отколкото в България!

Какво да ги правиш фашистите след такава ужасяваща война, най-кървавата в историята на човечеството!? Тук за милост не може и дума да става. Колкото и формално да сме на страната на Хитлер, колкото и символично да воюваме във фашисткия лагер, ние сме третирани като част от хитлеристката коалиция и си носим последствията. И добре, че беше СССР и Сталин. Иначе Западът съвсем щеше да ни затрие. Щеше да има поредна национална катастрофа, този път непоправима. И щяха да ни смачкат.

Не знаете ли, че след Втората световна война настъпи най-хубавата епоха в историята на България. Ерата на индустриализацията, атома, космоса, заводите, технологиите, ерата на градовете и промишлеността, времето на благоденствието на българската нация! Бяхме в топ 10 по интелигентност в света! По БВП изпреварихме не кой да е, а Холандия!

Абе, за какво говорим, по времето на така наречения комунизъм, станахме 9 млн нация!Епоха на творчество и съзидание! България бе уважавана страна, с голям човешки и промишлен потенциал! С велики спортни постижения и резултати! С великолепни за времето си стадиони! Корените на Чудото САЩ 94, идват от комунизма, където великите ни футболисти бяха формирани.

Я си дайте сметка колко българи избихте сега, последните 30 „демократични“ години, под една или друга форма!? Колко кадърни хора изгонихте от България! Тези ваши „демократични“ години ще останат в историята като невиждан геноцид над българите, много по-мащабен от всичко досега! В сравнение със сегашния геноцид, лустрацията на хитлеристите в България е една капка в морето! И даже турското робство бледнее пред съвременния геноцид! Живеем в най-страшното за българина време, а то е днешното.

За съветския ботуш ли говорите? Но не съветските войници бомбардираха и избиваха масово невинни българи. Сториха го вашите демократични приятели – партньори – господари – САЩ и Англия! А сега им дигате паметници…

И опитвате да унищожите един, от гледна точка на естетика и майсторство, наистина красив и мащабен паметник. Паметникът на истинските воини – съветските! Ей, либерални глобалисти, вие сте импотентни, нямате сили, воля, въображение и смелост да сътворите един мащабен и хубав паметник на хан Аспарух или хан Крум в София! Вие сте кръгла нула! Способни сте само да унищожавате, присвоявате, приватизирате! Позор! Унищожихте българската нация!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Exit mobile version