Истината – Новинарският портал

Пъклен план! ГЕРБ сваля президента от власт! Вижте какво предстои!

Даден е ход на кампания, която цели  пълното дискредитиране на държавния глава Румен Радев.
През следващите месеци той непрекъснато ще бъде атакуван, ще бъде обвиняван в държавна измяна, в  действия срещу нацията е даже в корупция. Ще се следи всяка негова стъпка,  всяка негова дума и даже ще бъде сложено под прожекторите семейството му.
В ГЕРБ е създадена специална група, която планира и диктува тактиката и стратегията по „детронирането“ на президента. А придворните медии също са инструктирани как да действат във всеки момент.

Това разкрива сайтът  Фрог нюз, който посочва като свои източници  хора от обкръжението  на Цветан Цветанов.  Разбира в цялата схема е посветен и Бойко Борисов, но той иска да стои отстрани и да не се замесва в конфликта, затова го е поверил на втория човек в партията.

Доста от активистите на ГЕРБ  знаят какво се случва и защо се води война, но не смеят да говорят пред журналисти, даже в интервюта наричат нажежената обстановка – леко напрежение.

Причината за войната по всички фронтове е ясна. В момента Радев е единствената алтернатива на управлението и то много сериозна алтернатива, защото е подкрепен и от народа.

Авторитетът и твърдостта на Радев да защитава принципите на демокрацията и страната си,  застрашава сериозно властта на Борисов, Цацаров, Пеевски и Цветанов – кръгът, който владее България на всички нива без президентската институция.

Според източниците на Фрогнюз, през  следващите дни и седмици в публичното пространство ще бъде непрекъснато въртяна  информацията, че президентът работи зад гърба на народа и  се опитва тайно да създаде партия или движение, чиято цел е  да бъде свален  Борисов от власт. Това ще възмути привържениците на ГЕРБ и огромната армия негови чиновници и те ще бъдат принудени да се съпротивляват в социалните мрежи и да увеличават напрежението.

Радев ще бъде жестоко  атакуван, че подкрепя  Русия, а като причина ще се изтъква  посещението му в Москва през май и срещата с Путин. Ще се рисуват грозни картини, че президентът работи за излизането ни от ЕС и НАТО, ще се внушава на работещите извън страната ни, че вече няма да могат да работят, ще бъдат изгонени, пазарът на труда ще се стесни, ще се въведат визи и България ще изпадне в международна изолация. Това ще изплаши хиляди българи, които са намерили препитание в странство. И те ще отдръпнат подкрепата си към Радев.

 

В момента на много  служби е разпоредено да не дават  никаква информация на  президента, или да я бавят. Става дума за  Държавна агенция „Разузнаване“ (ДАР), която още през 2015 година премина  на подчинение на премиера Борисов, макар че по закон работата на разузнавачите и националната сигурност трябва да са към президентската институция.

Президентът в момента няма достъп и до работата на ДАНС. Борисов искал да се докладва направо на него.

 

Чрез НСО пък първите в ГЕРБ  следели всяка стъпка на президента, къде отива, кой идва при него,  с кого и къде се среща. Подава се информация дори за съпругата на държавния глава и тя често става жертва на медиите например заради нова прическа или официален тоалет за среща, който се представя за адски скъп и нелеп. Следи се всяка нейна стъпка във Фейсбук, заради което тя спря да влиза в профила си. Реже се всяка инициатива президентшата да помогне на жени в беда, или да създаде своя благотворителна организация.

Впрегнати са всички сили и служби да се дискредитира президента, даже се докладвало в чужди посолства за действията му.

Всичко това се върши, за да не падне ГЕРБ от власт.

Тази акция е в действие още от края на миналата година, но засега ефектът е нулев.

Цветанов не е постигнал нищо съществено, ако не броим факта, че вместо да падне, рейтингът на президента се вдига.

Затова и на тайно съвещание е взето решения за по-крути мерки.

В цялата схема заговорниците не са предвидили само едно обстоятелство – народът обича Радев и не иска повече Борисов да го управлява!

А това няма как да се промени!

Станислава Славова , istinata.net

Exit mobile version