Пълна наглост! Ето какво се случва със зам.-министърката със златния билет за 8000 лева! Няма да се учудите, гарантираме!

България отблизо

Не съм чел това,  което излезе в медиите относно  билета за 8000 лева за командировката на Росица Димитрова до Ню Йорк, разпали се рано рано тази сутрин в „Здравей, България“ Цветан Цветанов.

Разрешението за купуването му  е издадено от социалния министър, защото той има делегирани права от премиера. Росица Димитрова даже не е знаела, че ще ходи в САЩ. Станало е в последния момент. Тя е планирала друга командировка, която изобщо не е била за сметка на бюджета. Така че никой няма право да я обвинява и да й иска сметка.

Аз я познавам много добре  от времето, когато тя активно  се занимаваше с политика и помагаше на партията ни.  Тя работи над 20 години  в социалната сфера и  винаги е била съпричастна с проблемите на болните и бедните.

След скандала, който й беше спретнат от медиите,  нямаше друг полезен ход, освен да си даде оставката, за да успокои обществото.  Ние обаче сме партия, която цени кадрите си и няма да загубим този експерт. Смятаме да я направим  съветник в правителството, за да ползваме нейното компетентно мнение. Жената е скромна. В Ню Йорк  е спала в общежитието на консулството и не е изхарчила нито един държавен лев. Даже не е имала намерение да пътува за САЩ, наложило се е в последния момент“, каза разпалено Цветанов и защити поредния кадър на ГЕРБ, който изхвърча, докато се разхождаше из Голямата ябълка.

Слепите привърженици на Партията, биха му повярвали, ако не бяха налице следните противоречия.

Вчера Димитрова призна, че поканата е от март. Е как тогава не е знаела, че ще ходи в САЩ? Как го е научила в последния момент?

След това нагло излъга, че не знае колко струва самолетния билет, не знае как се е озовала в първа класа. А после заяви, че никой няма право да й търси сметка колко пари е похарчил и че командировъчното й е изрядно отвсякъде.  И допълни: „Не е важно колко е струвал билетът, а това, че представихме достойно България на форума за правата на хората с увреждания“.

Цяла България скочи срещу надменната чиновничка и Борисов я накара да подаде оставка. За замазване на проблема. И да се покаже строг и справедлив.

В мрежата веднага тръгна слух, че оставката е за парлама и просто ще я преместят на друго място.

Днес Цветанов потвърди, че ще назначат Димитрова за съветник.

За какво беше цялата тази дандания тогава?

Няма да питаме.

Отговорът е ясен.

Камуфлажни оставки и после поощрения. И нито един наказан.

Думите са излишни.

Нали г-н Цветанов?

 

Tagged

4 thoughts on “Пълна наглост! Ето какво се случва със зам.-министърката със златния билет за 8000 лева! Няма да се учудите, гарантираме!

  1. Вървете си! Не виждате ли.че унищожихте всичко! Трябва да ви съдят за геноцид спрямо българския народ!!!

  2. Така тази ще стане „съветник“ и ще освободи едно заместник министерско място за друг кадър! Така се увеличавамногохилядната гербаджийска администрация.

  3. ГЕРБ ИМАТ ДОБРЕ РАБОТЕЩ МОДЕЛ ЗА ЗАКРИЛА НА КОМПРОМЕТИРАНИ ЛИЧНОСТИ – АМИ ТАКА ПРИБРАХА И УСПОКОИХА МУМИЯТА , ЗЛОПОЛУЧНИЯТ ДЕПУТАТ. СЕГА МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ИДВА РЕДЪТ И НА БАЙ СПАС ГЪРНЕВСКИ, А ЗАМ. МИНИСТЪРКАТА ВЕЧЕ СПИ СПОКОЙНО, НЕЙНОТО НЕ СЕ ГУБИ.

  4. Да, така е. Роптаем, журналисти ни просветляват по злободневните теми, които свършване нямат, но КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТЪТ? Разиграват си коня като на циркова арена, а няма кой да ги спре! Нима наистина НЯМА?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *