Истината – Новинарският портал

Сидеров с поредна атака срещу непослушния Валери! Вижте каква динена кора му сложи

Волен Сидеров заяви, че вече  ще присъства на заседанията в Министерски съвет и ще следи какво се случва, защото не искал да научава нещата впоследствие и да се изненадва непрекъснато.

Това той заяви  пред журналисти на импровизирана пресконференция пред сградата на Министерски съвет.

Атакистът обясни, че лично ще следи действията на партньора си Валери Симеонов , с когото е в конфликт от няколко месеца и ще се бори да предотврати някои безумни действия.

 

„Аз съм си поставил въпросите на Борисов и вече топката е в него. Той трябва да разговаря с г-н Симеонов и най-после да му обясни какви са функциите и пълномощията  на един вицепремиер Той трябва  да координира работата между министерствата без да им се прави на началник и без да командва министри и техни служители, сякаш да му подчинени. И хората по места.

Поведението на Валери Симеонов е извън правилата и това трябва да му се каже ясно. Той се държи като фелфебел на правителството. „Не може един вицепремиер да се прави на ротен старшина„, каза Сидеров и обясни, че се е заел със Симеонов, за да  се нормализират отношенията в коалицията, а не всеки да прецаква другия и едновременно с това да клати правителството. /Това ценно и незаменимо правителство! /.

Битката между патриотите отдавна вече не е патриотична.

„Просто е крайно време  Валери Симеонов да престане с тези водевили  в стил градския шериф и да раздава правосъдие по места, категоричен е Сидеров.

Странното във всичко това е, че Каракачанов мълчи, Симеонов вилнее по морето и чрез свои хора обвинява министър Ангелкова в лъжа, а Волен се прави на медиатор.

Всъщност не е странно.

Патриотите се разпадат като коалиция и всеки играе за себе си. Всеки гони собствения си интерес.

Симеонов върши мръсната работа на Борисов и се е маскирал като негов критик и почти опозиционер.

Каракачанов е изкарал Джамбазки на амразурата и докато младокът стреля и иска да разстреля цяла една партия, шефът му се прави на глух.

Сидеров си е избрал ролята на миротвориц, но всъщност гледа собствения си интерес и да е по-близо до Борисов.

От това печели всеки, но сам за себе си.

Губещ е българският народ.

Народ, който още чака пенсии от 300 лева и заплати от 1000, но няма да ги дочака.

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Exit mobile version