Истината – Новинарският портал

Тихо в хотел в Слънчев бряг: Валери Симеонов втори ден не може да реши ще подава ли оставка, или кротко ще се върне при Борисов

Партията на вицепремиера Валери Симеонов – НФСБ ще реши до края на деня дали остава във властта , заедно с ГЕРБ и другите две партии от Обединени патриоти – ВМРО и „Атака“, или ще  премине в опозиция. Това съобщават в сайта на организацията.

Първото обещание беше, че снощи ще получим отговор, второто, че най-късно тази сутрин, а сега се оказа късно в неделя.

 

„Напрежението в залата, в която вчера в 18:30 часа започна разширеното заседание на Националния изпълнителен комитет на НФСБ, е голямо, съобщава сайтът.  След кратка почивка в 22:00 ч. членовете от централното ръководство на партията, депутатите и регионалните координатори продължиха дебатите по настояване на Симеонов“

„Споровете продължават и днес. Мненията били полюсни. Част от участниците били за  оставане в  правителството, за да не се дава преднина на БСП, ДПС и различните соросоидни организации, които непрекъснато палели  платени протести навсякъде из страната. Други пък настоявали партията да  премине в опозиция, за да се покаже твърдост и принципност, издаде депутат от НФСБ.

Каква твърдост и принципност, никой от симпатизантите извън залата не разбра.

НФСБ уж се бори срещу Борисов и неуважението му към коалиционните партньори? Но явно те предпочитат да си останат неуважавани, само и само да не ги измести БСП от власт. И фалшивия враг ДПС. Тогава защо Симеонов наговори всички тези приказки срещу ГЕРБ, когато не смее да каже – имаме достойнство и излизаме в опозиция. Тоест каза го и събра верни хора в Слънчев бряг уж да се вслуша в мненията им.

Според сайта би.нюз : “ Никой не му се върза на селските номера на Симеонов. Бойко Борисов го изкомандвал още в петък да си наляга  парцалите. Очаква се днес тихо и кротко заседавалият два дни в елитен хотел на Сънито вицепремиер да обяви капитулация и да кацне утре пак в министерски съвет, където срещу тлъста заплата  играе комичната роля на шута – вицепремиер.

Същата прогноза направи и  Борислав Цеков от института за модерна политика.

Симеонов е човек на големите приказки, а не на действията. И до часове всички ще разберат това.

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

 

 

Exit mobile version