Истината – Новинарският портал

Харизанов: Президентът лъже за подслушването! А целта му е да си вдигне рейтинга и да извива ръце!

Да се говори, че ДАНС подслушва президента е дълбоко невярно и той го знае. Не му прави чест да лъже толкова грозно при публичните си изказвания. Нелепо е изказването му. Това заяви Георги Харизанов.

Радев се опитва в аванс да се изкара жертва, което на моменти сработва, поради това, че фактологията остана някъде назад в замерването с епитети, коментира още той пред Нова телевизия.

 

Гешев не е малко, а много изнервен от всичко това, което стана последните дни. И то с основание се дразни. Ако може и аз да дам съвет, бих използвал една идея по-висок език. „Бизнесменчета“, „игрички“ са думи, които не подхождат на главния прокурор, посочи Харизанов.

Тук е моментът да го попитаме какво би казал за лексиката на премиера, но ще премълчим.

Темата е подслушването.

Ако не е ДАНС, ако не е МВР, ако не е някоя спецслужба, то кой е?

Или президентът сам се е подслушвал?

Ако го е направил сам, което е в областта на фантастиката, защо записите се разгласяват от Гешев?! Или и той е в играта?

Ако всичко това не е истина, защо беше развявано из всички медии цяла седмица, а прокуратурата обясни, че имало някаква фирма, която била следена? Щом е следена, кой я е следил?

Грозно е да се твърди, че президентът лъже.

И то от човек, който е съден и осъден за злоупотреби.

Някой е подслушвал президента, прокуратурата хвърли записа в публичното пространство и накрая излиза, че президентът си измисля всичко това, за да си вдигне рейтинга.

Харизанов, защо не вземеш да се прегледаш?

Крайно време е!

Exit mobile version