Истината – Новинарският портал

Цветанов: Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже

Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже, че направих това, което съм дълбоко убеден, че трябва да сторя. С тази реплика в ”Панорама”, Цветан Цветанов отново шокира зрителите.
Социалните мрежи буквално ”завряха” от възмущение. Преди два дни премиерът Бойко Борисов призна пред журналисти, че с последните скандали ”отвратихме хората”.

 Цветанов заяви, че никога не е облагодетелствал строителната фирма „Артекс“, докато е бил депутат в Народното събрание.Той заяви, че решението му е било лично и подчерта, че не чувства угризения, защото в сделката за апартамента няма нищо незаконно. Той даже стигна дотам, че не изключи „руска намеса“ около скандала и дългата ръка на Путин, която го застигнала с…компромати.

 

В сряда Цветан Цветанов подаде оставка като депутат от НС и председател на парламентарната група на ГЕРБ, но остана зам.-председател на партията.

Цветанов заяви, че решението му е било лично, но е било съгласувано със семейството му и с премиера Борисов. Цветанов подчерта, че не чувства угризения, защото сделката с апартамента му е напълно законна.

Нито веднъж господин председателят на предизборния щаб не пожела да обясни откъде са парите за апартамента му с частния асансьор. Той хвърляше обвинения наляво и надясно и непрекъснато се изкарваше жертва на едни или други „тъмни сили“, на заговор и едва ли не на световна и родна конспирация.

Exit mobile version