Истината – Новинарският портал

Цветанов: Радев иска да извади България от ЕС и НАТО!

„Нека Радев се поинтересува кои държави споделят оценката на експертите от МО и кои държави подкрепят неговата теза за изтребителите“, призова председателят на ПГ на ГЕРБ.

Той допълни, че не е нормално едно служебно правителство да ограничи възможността на следващия редовно избран кабинет, който ще бъде подложен и на парламентарен контрол, да завърши една такава процедура.

 

Във връзка с обвиненията на президента Радев за лобизъм, Цветан Цветанов подчерта, че те не отговарят на истината и заяви: „Всяко едно решение на страната ни е политическо. Решението да се присъединим към ЕС и НАТО също беше такова и представителите на българските институции винаги са се придържали към него и към евроатлантическата ориентация на България, която на свой ред е гаранция за сигурността ни“.

С тези думи дясната ръка на Борисов намекна, че президентът ни работи против интересите на България и тайно се стреми да извади страната от избрания й път – от НАТО и ЕС.

Досега обвиненията бяха, че президентът искал да вземе тайно и на тъмно комисионна от „Грипен“.

След като никой не повярва на внушенията, Цецко смени плочата и започна да намеква, че президентът е политически предател. И ще поведе страната ни в друга посока, различна от НАТО.

Само преди две седмици Плевнелиев пък го нарече таен агент на Русия.

Аз съм агент на България и на българския народ и ще отстоявам интересите му, лаконично отговори тогава Радев.

И попита кому е нужно да хвърляме милиарди за американски самолети, когато можем да купим подобни много по-евтино.

Атаките на ГЕРБ обаче няма да спрат.

А кой е лобист и кой мисли за народа, преценете сами.

Exit mobile version