Истината – Новинарският портал

От последните минути: Доган прави държавен преврат?

Доган  реши да направи нещо неочаквано!

Лично той чрез хората си ще свали кабинета, след като нито протести, нито вотове на недоверие, нито смразяващи подписки и закани могат да го сторят.

Още в неделя той даде да се разбере, че ДПС не иска Борисов на власт. Прати заместника си в ролята на говорител и Ахмед Ахмедов обясни, че речта на шефа му е била разбрана неправилно. Той не подкрепял ГЕРБ, виждал, че страната цикли на едно място, че икономиката не се развива, хората обедняват все повече и повече, а управляващата коалиция не спазва обещанията си и държи народа съзнателно в бедност и невежество, срината е икономиката, здравеопазването, образованието и България затъва все повече и повече. Не само не може да се отлепи от последното място в ЕС по всички показатели, но и рови по-дълбоко и по-дълбоко към дъното.

Ние искаме всички граждани на страната, без значение от какъв произход са и каква религия изповядват, да живеят добре, да продължават напред, да не са роби в собствената си държава, каза Ахмедов. Виждаме, че това ГЕРБ не може да го направи, тъй като девета година управлява, а резултати няма. Има единствено все по-задълбочаваща се корупция и злоупотреби.

Медиите не са разбрали правилно речта на нашия лидер Доган. Той не подкрепя Борисов, а иска да го накара да се оттегли доброволно от властта. За 9 години премирстване доказа, че не може да промени нещата и да осигури по-добър живот на хората.

Затова не ще настояваме за програмно правителство, което да реши проблемите на България, да направи съдебна реформа, да се пребори с корупцията и да върне хората по домовете им, осигурявайки им работа!

Думите на Ахмедов изплющяха върху управляващите като камшик.  Медиите /ах, тези свободни медии/, се направиха, че не ги чуват. Никой от придворните социолози и политолози не посмя да ги коментира в ефир. Мислеха, че нещата ще утихнат. Но не би!

Вчера Йордан Цонев открито разкриткува правителството и се изгаври с Валери Симеонов и неговите обещания за по-високи пенсии и заплати.

От ДПС пък обърнаха позицията си и заявиха, че твърдо ще подкрепят вота на недоверие.

Сигналите са ясни.

Доган никога не говори напразно. Той свали Тройната коалиция от власт, той подхлъзна Иван Костов и сега ГЕРБ ще не ще трябва да повярва, че времето му изтича.

Реши ли нещо да направи Доган, той го прави, независимо от всичко – от целувките, от метаните в Сараите, от предварителните договорки. Историята го е доказала неведнъж.

Този път ГЕРБ си отива.

Дали ще е с този вот на недоверие, дали ще е по друг начин, не знаем.

Някой стои зад ДПС, но кой е той е загадка.

Теории много, доказателства никакви.

Най-лошото за ГЕРБ обаче е, че в момента решението на ДПС съвпада с народното недоволство, което бълбука като гейзер и заплашва да изригне.

И се получава парадоксът етнически българи ръкопляскат на Доган и се надяват той да ги спаси.

Господи! Какво доживяхме…

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

Exit mobile version