От последните минути: Доган прави държавен преврат?

България отблизо

Доган  реши да направи нещо неочаквано!

Лично той чрез хората си ще свали кабинета, след като нито протести, нито вотове на недоверие, нито смразяващи подписки и закани могат да го сторят.

Още в неделя той даде да се разбере, че ДПС не иска Борисов на власт. Прати заместника си в ролята на говорител и Ахмед Ахмедов обясни, че речта на шефа му е била разбрана неправилно. Той не подкрепял ГЕРБ, виждал, че страната цикли на едно място, че икономиката не се развива, хората обедняват все повече и повече, а управляващата коалиция не спазва обещанията си и държи народа съзнателно в бедност и невежество, срината е икономиката, здравеопазването, образованието и България затъва все повече и повече. Не само не може да се отлепи от последното място в ЕС по всички показатели, но и рови по-дълбоко и по-дълбоко към дъното.

Ние искаме всички граждани на страната, без значение от какъв произход са и каква религия изповядват, да живеят добре, да продължават напред, да не са роби в собствената си държава, каза Ахмедов. Виждаме, че това ГЕРБ не може да го направи, тъй като девета година управлява, а резултати няма. Има единствено все по-задълбочаваща се корупция и злоупотреби.

Медиите не са разбрали правилно речта на нашия лидер Доган. Той не подкрепя Борисов, а иска да го накара да се оттегли доброволно от властта. За 9 години премирстване доказа, че не може да промени нещата и да осигури по-добър живот на хората.

Затова не ще настояваме за програмно правителство, което да реши проблемите на България, да направи съдебна реформа, да се пребори с корупцията и да върне хората по домовете им, осигурявайки им работа!

Думите на Ахмедов изплющяха върху управляващите като камшик.  Медиите /ах, тези свободни медии/, се направиха, че не ги чуват. Никой от придворните социолози и политолози не посмя да ги коментира в ефир. Мислеха, че нещата ще утихнат. Но не би!

Вчера Йордан Цонев открито разкриткува правителството и се изгаври с Валери Симеонов и неговите обещания за по-високи пенсии и заплати.

От ДПС пък обърнаха позицията си и заявиха, че твърдо ще подкрепят вота на недоверие.

Сигналите са ясни.

Доган никога не говори напразно. Той свали Тройната коалиция от власт, той подхлъзна Иван Костов и сега ГЕРБ ще не ще трябва да повярва, че времето му изтича.

Реши ли нещо да направи Доган, той го прави, независимо от всичко – от целувките, от метаните в Сараите, от предварителните договорки. Историята го е доказала неведнъж.

Този път ГЕРБ си отива.

Дали ще е с този вот на недоверие, дали ще е по друг начин, не знаем.

Някой стои зад ДПС, но кой е той е загадка.

Теории много, доказателства никакви.

Най-лошото за ГЕРБ обаче е, че в момента решението на ДПС съвпада с народното недоволство, което бълбука като гейзер и заплашва да изригне.

И се получава парадоксът етнически българи ръкопляскат на Доган и се надяват той да ги спаси.

Господи! Какво доживяхме…

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

10 thoughts on “От последните минути: Доган прави държавен преврат?

    1. Че те комунета са на власт бе Асан Бей, кой от тях не е бил в БКП, няма такива.

  1. ПОМНИТЕ ЛИ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС ?КОЙ РАЗБУТА НЕЩАТА И ЗАПОЧНА ДА БУНТУВА НАРОДА ?БЪЛГАРСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ !ЗАЩОТО ТЕ ХОДЕХА ПО СВЕТА И ВИЖДАХА КАК ЖИВЕЯТ ХОРАТА -ЧОВЕШКИ И НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ АКО ТАЗИ ТЯХНА ТИХА РЕВОЛЮЦИЯ НЕ СЕ БЕШЕ СТОРИЛА !И СЕГА СЪМ СИГУРНА ЧЕ ПАК ТЕЗИ БЪЛГАРСКИ МЮСЮЛМАНИ ЩЕ ПОВЕДАТ ХОРОТО ТА ДАНО СЕ ХВАНЕМ И НИЕ !НИЕ ВСЕ ЧАКАМЕ НЧКОЙ ДА НИ ПОВЕДЕ !ДО КОГА !?

  2. ХА ХА ХА ЧЕРВЕНИ БЕЗРОДНИЦИ ПАК ЛИ С ФЕСОВЕТЕ СЕ ПРЕГЪРНАХТЕ БРЕ.. )))

  3. ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК И НА ДРУГИТЕ МЕДИИ ДОКАЗВАТ
    ТЪЖНАТА ИСТИНА ОТ ВИЦА: В АДА, САМО ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ КАЗАН НЯМА ПАЗАЧИ /дяволи/ , ЗАЩОТО НИКОЙ, ОТ ТЕЗИ КОИТО СА ВЪТРЕ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВЕДНАГА ГО ДРЪПВАТ ОБРАТНО В КОТЕЛА!

  4. Казаното от Ахмедов всеки можеда го потвърди.Затъваме все по-дълбоко и е време този процес да се преустанови и да тръгнем нагоре.Борисов и кликата му имаха достатъчно мандати,но се провалиха.Икономиката не пълни бюджета,а трябват пари за здраве,пенсии,армия.Няма кой да ни ги погдари,а сме затънали във външни дългове,падежите наближават.Сега ще увеличат здравните вноски,данъци за жилища и коли,цените растат,доходите стоята на едно място.Бойко обещава 10% на администрацията,за да я купи за изборите.Стига толкова.Награбиха се за сметка на държавните поръчки-да си ходят!

  5. Изказването, констатациите и действията на ДПС са правилни, но има едно „но “ и то е, влезнат ли във властта да не се заблуждаваме, какво ни очаква. Трябва да се знае и помни, че това са “ други “ хора с друг манталитет, и други политически амбиции на лидерите им, най-вече на „Сокола.“

  6. Айде предизборно бай Ахмед да се разграничи от Бойкото тоз дърт турски гъзоблизец!

  7. На народът вече не му пука кой го граби. Дано един поне в политиката проумее, че без народ – няма да ги има и тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *