Истината – Новинарският портал

Шок! Искат 15 години затвор за Бойко Борисов! Ето кой и защо се осмели!

На премиера делата на Елена Йончева и Корнелия Нинова за обида ще му се видят като другарска закачка на фона на това, което му готви политологът Евгений Дайнов.
А Дайнов го иска в затвора и то за 15 години! И престъплението този път не е обида, а национално предателство.
Да, правилно четете – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!
Политологът публикува във фейсбук бесен и унищожителен  коментар заради факта, че  българският премиер се извинил на Путин по време на визитата му в Москва. Той обяснил, че дълбоко съжалява, че спрял проектите „Южен поток“ и АЕЦ „Белене“.
Според Дайнов, с това си действие  Бойко Борисов е опозорил пред цял свят  България и целия ЕС. А пък извинението на  министър-председателя било  държавна измяна, за която Наказателния кодекс предвижда до 15 години затвор.

Ето какво пише разяреният Дайнов:

 

Борисов е помолил точно Путин, човекът, който безцеремонно  нахлува в чужди държави, анексира територии и сваля пътнически самолети – за прошка! Да му прости,  че България е член на ЕС и НАТО ли?

Няма такова унижение! Няма такова безгръбначно поведение! Няма такова навеждане, което е във вреда на целия български народ и срива международния му авторитет.

 

Този човек не просто ни опозори! Той опозори целия  ЕС и то точно когато е негов ротационен  председател.

И не само ни опозори.

Това, неговото, е вече държавна измяна. Предаде ни. Целокупно. Има си текст в Наказателния кодекс: Чл. 103 и в него ясно пише: “ Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация, умишлено ги води във вреда на Републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години.“

Борисов нанесе вреда на България и трябва да си носи последствията!“

Колкото и да беше смешна визитата на премиера в Русия, поне направи едно достойно нещо. Извини се, че е пропуснал ползи и то огромни за България и е развалил стратегически договори.

Затова не сме съгласни с Дайнов.

Синият шаман се е активизирал заедно с останките от СДС и пъпли към властта.

Сините организират протести срещу АЕЦ „Белене“ с надеждата да влязат отново в парламента.

А ако Борисов трябва да лежи в затвора, последната причина е, че се е извинил на Путин.

Има и други…

Всички знаем какви!

Станислава Славова , istinata.net

Exit mobile version