Шок! Искат 15 години затвор за Бойко Борисов! Ето кой и защо се осмели!

България отблизо
На премиера делата на Елена Йончева и Корнелия Нинова за обида ще му се видят като другарска закачка на фона на това, което му готви политологът Евгений Дайнов.
А Дайнов го иска в затвора и то за 15 години! И престъплението този път не е обида, а национално предателство.
Да, правилно четете – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!
Политологът публикува във фейсбук бесен и унищожителен  коментар заради факта, че  българският премиер се извинил на Путин по време на визитата му в Москва. Той обяснил, че дълбоко съжалява, че спрял проектите „Южен поток“ и АЕЦ „Белене“.
Според Дайнов, с това си действие  Бойко Борисов е опозорил пред цял свят  България и целия ЕС. А пък извинението на  министър-председателя било  държавна измяна, за която Наказателния кодекс предвижда до 15 години затвор.

Ето какво пише разяреният Дайнов:

 

Борисов е помолил точно Путин, човекът, който безцеремонно  нахлува в чужди държави, анексира територии и сваля пътнически самолети – за прошка! Да му прости,  че България е член на ЕС и НАТО ли?

Няма такова унижение! Няма такова безгръбначно поведение! Няма такова навеждане, което е във вреда на целия български народ и срива международния му авторитет.

 

Този човек не просто ни опозори! Той опозори целия  ЕС и то точно когато е негов ротационен  председател.

И не само ни опозори.

Това, неговото, е вече държавна измяна. Предаде ни. Целокупно. Има си текст в Наказателния кодекс: Чл. 103 и в него ясно пише: “ Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация, умишлено ги води във вреда на Републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години.“

Борисов нанесе вреда на България и трябва да си носи последствията!“

Колкото и да беше смешна визитата на премиера в Русия, поне направи едно достойно нещо. Извини се, че е пропуснал ползи и то огромни за България и е развалил стратегически договори.

Затова не сме съгласни с Дайнов.

Синият шаман се е активизирал заедно с останките от СДС и пъпли към властта.

Сините организират протести срещу АЕЦ „Белене“ с надеждата да влязат отново в парламента.

А ако Борисов трябва да лежи в затвора, последната причина е, че се е извинил на Путин.

Има и други…

Всички знаем какви!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

9 thoughts on “Шок! Искат 15 години затвор за Бойко Борисов! Ето кой и защо се осмели!

  1. ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ ОТДАВНА -ИЗГУБИХМЕ МНОГО ВРЕМЕ ДА ТЪРПИМ КАПРИЗИТЕ МУ !ДАНО НЕ Е ВЕЧЕ КЪСНО ДА ОПРАВИМ ГРЕШКИТЕ МУ !

  2. Прав е Дойнов да иска 15 г.,но е сбъркал с мотивите.Да се обади,ще му подскажем

  3. „Професорът“ от Миндя,това ли му роди пипето?Ако сложиш на кантара „сивото им“ вещество на него и на банкянския „корифей“,кантарът ще покаже абсолютно равновесие!

  4. Обвинението му не е точно формулирано и ще падне в съда. Борисов стана за смях в Русия, но в НК няма член, който да криминализира палячовщината, излагацията и дори идиотщината! От визитата му могат да се използват негови думи като доказателство/признание на Борисов че е действал в интерес на САЩ и срещу българските интереси. За това,че е изпълнявал ЕС наставления, които са в ущърб на българския интерес, не съм сигурен също дали може да се обвини, тъй като сме част от този съюз и той е имал пълното право да се противопостави и дори да блокира решение, което е в наш ущърб. А иначе, всеки, който е минал през управлението на страната в периода 1990 год. до днешния ден, може да бъде спокойно обвинен и осъден по този член, ако се намери разбира се независим и суверенен съд! Тоест, трябва да поискаме от Китай да ни преотстъпи или заеме един съдебен състав от техните…

  5. Да се даде Борисов на съд за подобно нещо е, като да се даде Хитлер на съд за високо говорене на обществени места

  6. БРАВО ! И ПРОФЕСОРЪТ СЕ ИЗПРАЗНИ ! БОРИСОВ ТРЯБВА ДА ГО СЪДЯТ НЕ ЗА ТОВА, ЧЕ СЕ Е ИЗВИНИЛ НА ПУТИН, А ЗА ТОВА ЧЕ Е СПРЯЛ АЕЦ И ЮЖЕН ПОТОК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *