Истината – Новинарският портал

Адвокат Хаджигенов: Правителството продължава да убива, на оцелелите Бойко ще даде по 50 лева!

Правителството на борисоff продължава да убива наред. По двама, по двама дори и долазилите някак до болницата? Нищо де, на оцелелите БОЙко ще даде по 50лв. до изборите.

След скандалния случай на починалите пациенти, заразени с коронавирусна инфекция, които бяха оставени в тежко състояние 40 минути на стълбите пред УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив, в социалните мрежи заваляха различни коментари.

Този коментар е на един от членовете на Отровното трио адв. Николай Хаджигенов.

В коментар на ИСТИНАТА ще кажем, че вината на Борисов не е толкова в мерките, които взема за коронавирусната пандемия, макар че и там е голям хаос. Главната му вина е, че по стар навик, опитва да държи под свой контрол всичко в държавата – гражданите, партиите, президента, парламента и т.н.

Затова се получава така, че вместо да се договори за общи действия с всички политически и обществени фактори, Борисов провокира войни. А това много обърква хората и като резултат, спазването на мерките мерките пада. Тоест, мерките не се спазват както трябва и от достатъчно голям брой хора. затова заразата необезпокоявано шества из България. Лекарите изнемогват, болниците не могат да поемат всички и смъртните случаи хвърчат нагоре.

Не разбра ли Борисов, че за да победим пандемията ни трябват общи действия. А за да се постигнат тези общи действия, най-напред трябва Борисов да се смири. И да поиска прошка. От всички. За да има основа за обща атака срещу вируса.

Иначе няма да стане. Затова адвокат Хаджигенов казва, че правителството продължава да убива хората.

Exit mobile version