Адвокат Хаджигенов: Правителството продължава да убива, на оцелелите Бойко ще даде по 50 лева!

България отблизо
Правителството на борисоff продължава да убива наред. По двама, по двама дори и долазилите някак до болницата? Нищо де, на оцелелите БОЙко ще даде по 50лв. до изборите.

След скандалния случай на починалите пациенти, заразени с коронавирусна инфекция, които бяха оставени в тежко състояние 40 минути на стълбите пред УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив, в социалните мрежи заваляха различни коментари.

Този коментар е на един от членовете на Отровното трио адв. Николай Хаджигенов.

В коментар на ИСТИНАТА ще кажем, че вината на Борисов не е толкова в мерките, които взема за коронавирусната пандемия, макар че и там е голям хаос. Главната му вина е, че по стар навик, опитва да държи под свой контрол всичко в държавата – гражданите, партиите, президента, парламента и т.н.

Затова се получава така, че вместо да се договори за общи действия с всички политически и обществени фактори, Борисов провокира войни. А това много обърква хората и като резултат, спазването на мерките мерките пада. Тоест, мерките не се спазват както трябва и от достатъчно голям брой хора. затова заразата необезпокоявано шества из България. Лекарите изнемогват, болниците не могат да поемат всички и смъртните случаи хвърчат нагоре.

Не разбра ли Борисов, че за да победим пандемията ни трябват общи действия. А за да се постигнат тези общи действия, най-напред трябва Борисов да се смири. И да поиска прошка. От всички. За да има основа за обща атака срещу вируса.

Иначе няма да стане. Затова адвокат Хаджигенов казва, че правителството продължава да убива хората.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *