Истината – Новинарският портал

Борисов : Всички са доволни от ГЕРБ!

Нашата политика винаги е била да показваме какво сме направили. Призивът ми е всички политици да си мерят приказките. Не се вкарвам в темата ”Ало, Банов съм”, който иска да си прави компромати.
Нека БСП да покажат какво са направили за хората. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти. Той откри в Стара Загора предсрочно цялостно реконструирания надлез над жп линията в града. Изпълнението на обекта свързва центъра с индустриалната зона и улеснява достъпа на автомобили към Стара Загора и от нея в посока магистрала „Тракия“ и се повишава комфорта при движение.

„Направихме прекрасен парк и до Стара Загора, нямаше един, който каза, че не е добре направен. Питах старозагорците там един по един ги питах. Всички са доволни от нас. Всичко, което обещахме – го изпълнихме. Ще направим и първа копка на нова зала в града“, коментира Бойко Борисов.

 

„Моят призив по принцип към политиците е да си мерят всичките повече думите и приказките.

Ако тая конфронтация не се спре, ще пречи на всеки един, който победи на изборите след това. Така, че аз не се вкарвам изобщо в тази тема.

Хората очакват всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да ги ползват – училища, детски градини, инфраструктура, култура – всичко останало. Оставям на другите, който иска да се заяжда, да прави компромати, ние всички избори сме ги минали в такава ситуация. Плащат на 50 души, излизат, викат, но нека да покажат те какво са направили през годините.“-размаха пръст Борисов.

Exit mobile version