Борисов : Всички са доволни от ГЕРБ!

България отблизо
Нашата политика винаги е била да показваме какво сме направили. Призивът ми е всички политици да си мерят приказките. Не се вкарвам в темата ”Ало, Банов съм”, който иска да си прави компромати.
Нека БСП да покажат какво са направили за хората. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти. Той откри в Стара Загора предсрочно цялостно реконструирания надлез над жп линията в града. Изпълнението на обекта свързва центъра с индустриалната зона и улеснява достъпа на автомобили към Стара Загора и от нея в посока магистрала „Тракия“ и се повишава комфорта при движение.

„Направихме прекрасен парк и до Стара Загора, нямаше един, който каза, че не е добре направен. Питах старозагорците там един по един ги питах. Всички са доволни от нас. Всичко, което обещахме – го изпълнихме. Ще направим и първа копка на нова зала в града“, коментира Бойко Борисов.

 

„Моят призив по принцип към политиците е да си мерят всичките повече думите и приказките.

Ако тая конфронтация не се спре, ще пречи на всеки един, който победи на изборите след това. Така, че аз не се вкарвам изобщо в тази тема.

Хората очакват всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да ги ползват – училища, детски градини, инфраструктура, култура – всичко останало. Оставям на другите, който иска да се заяжда, да прави компромати, ние всички избори сме ги минали в такава ситуация. Плащат на 50 души, излизат, викат, но нека да покажат те какво са направили през годините.“-размаха пръст Борисов.

Tagged

2 thoughts on “Борисов : Всички са доволни от ГЕРБ!

  1. Крадлив, нагъл, безочлив самохвалко! Ако върне откраднатото сигурно ще може да се построят поне 5 комбината от рода не бившият „Кремиковци“ и то с най-съвременно оборудване!

  2. Не съм чул някой да ви хвали все още За туй сами го правите народа няма какво да яде умират деца по болниците защото кадърните лекари емигрират понеже превърнахте лекарите в бизнесмени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *