Истината – Новинарският портал

Елена Йончева захапа Цветанов и Делян Добрев! Ето какво ще направи бойната депутатка:

„Осъдих Борисов, а сега Делян Добрев ме съди, понеже съм  била „изнесла“ информация за „Кумгейт“. Не зная каква вина имам, когато съм казала истината. 

Информацията е обществено достояние, не е скрита, не е държавна тайна и това, че съм я казала, изобщо не е подсъдно.

Напротив. Българският народ трябва да бъде информиран и да знае какво правят зад гърба му властниците, заяви по бТВ депутатката Елена Йончева.

Добрев ще изгуби делото, защото няма за какво да се хване. Всичко, което съм казала, е истина. Сега адвокатите му търсят дума, за която да се закачат, но това не е мой проблем.

На мен лично ми омръзна да ме питат едно и също и да ми вменяват лъжи. Ето и в момента вие г-н Хекимян ме питате с какви пари съм правила разследванията си в ТВ7.  Този въпрос е дъвкан, дъвкан, отговоряла съм много пъти, но щом държите и на вас ще кажа. Единствените средства на телевизията, с които съм боравила са техниката, която те са си купували не само да я ползвам аз, а и други журналисти.

Обвиненията, че имам обща фирма с Цветан Василев са абсолютно безпочвени. Нито някой разполага с поне едно доказателство, нито е съществувал такъв юридически фантом.

Спомняте си, че вече г-н Борисов тиражира в медийното пространство, че съм взела милиони държавни пари от БНТ да правя репортажи.

За тези думи заведох дело и го осъдих. Никой не можа да докаже, че съм взела и един лев. Все още чакам Борисов да ми се извини, но явно няма да дочакам.

Ще осъдя и Делян Добрев, както и Цветан Цветанов, както осъдих Борисов за клевета. Единият ме клевети заради родата си, а другият твърди пред цяла България, че с Цветан Василев имаме обща фирма.

Е, няма как да го докажат, защото просто липсва такова нещо. И двамата ще бъдат осъдени, обещавам им го.

Непрекъснато се опитват да ме очернят пред обществото. И ако някои се примиряват с нападките и смятат, че това е просто политическа игра, аз не се примирявам. Имам достойнство и ще го браня с всички средства! Всяка невярна дума, оронваща името ми, ще става повод за дело. И ще осъдя всички клеветници, за да се научат да говорят истината, заяви Елена Йончева.

 

Exit mobile version