Елена Йончева захапа Цветанов и Делян Добрев! Ето какво ще направи бойната депутатка:

България отблизо

„Осъдих Борисов, а сега Делян Добрев ме съди, понеже съм  била „изнесла“ информация за „Кумгейт“. Не зная каква вина имам, когато съм казала истината. 

Информацията е обществено достояние, не е скрита, не е държавна тайна и това, че съм я казала, изобщо не е подсъдно.

Напротив. Българският народ трябва да бъде информиран и да знае какво правят зад гърба му властниците, заяви по бТВ депутатката Елена Йончева.

Добрев ще изгуби делото, защото няма за какво да се хване. Всичко, което съм казала, е истина. Сега адвокатите му търсят дума, за която да се закачат, но това не е мой проблем.

На мен лично ми омръзна да ме питат едно и също и да ми вменяват лъжи. Ето и в момента вие г-н Хекимян ме питате с какви пари съм правила разследванията си в ТВ7.  Този въпрос е дъвкан, дъвкан, отговоряла съм много пъти, но щом държите и на вас ще кажа. Единствените средства на телевизията, с които съм боравила са техниката, която те са си купували не само да я ползвам аз, а и други журналисти.

Обвиненията, че имам обща фирма с Цветан Василев са абсолютно безпочвени. Нито някой разполага с поне едно доказателство, нито е съществувал такъв юридически фантом.

Спомняте си, че вече г-н Борисов тиражира в медийното пространство, че съм взела милиони държавни пари от БНТ да правя репортажи.

За тези думи заведох дело и го осъдих. Никой не можа да докаже, че съм взела и един лев. Все още чакам Борисов да ми се извини, но явно няма да дочакам.

Ще осъдя и Делян Добрев, както и Цветан Цветанов, както осъдих Борисов за клевета. Единият ме клевети заради родата си, а другият твърди пред цяла България, че с Цветан Василев имаме обща фирма.

Е, няма как да го докажат, защото просто липсва такова нещо. И двамата ще бъдат осъдени, обещавам им го.

Непрекъснато се опитват да ме очернят пред обществото. И ако някои се примиряват с нападките и смятат, че това е просто политическа игра, аз не се примирявам. Имам достойнство и ще го браня с всички средства! Всяка невярна дума, оронваща името ми, ще става повод за дело. И ще осъдя всички клеветници, за да се научат да говорят истината, заяви Елена Йончева.

 

Tagged

6 thoughts on “Елена Йончева захапа Цветанов и Делян Добрев! Ето какво ще направи бойната депутатка:

  1. Браво на тази жена! Дано и другите двама да ги осъди! Да знаят, че след като са на подобни постове НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ за приказките си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *