Истината – Новинарският портал

Ето какво ще стане при срещата на партиите с президента! Ще се смаете!

Президентът Румен Радев започва консултации с парламентарните сили в 47-ото Народно събрание във връзка с конституционната процедура по съставяне на правителство.

 

Днес президентът ще разговаря на „Дондуков“ 2 последователно с представителите на парламентарните групи на „Продължаваме Промяната“, ГЕРБ – СДС, ДПС и „БСП за България“.

Първата среща на „Дондуков“ 2 е от 9.00 ч и е с представителите на „Продължаваме промяната“.

Някои наричат тези срещи протоколни, но те съвсем не са такива. По простата причина, че на тях партиите представят своите програми и приоритети за управлението на страната.

Тоест, не може да отидеш при президента и да искаш мандат за управление на държавата, без да си подготвен и да не знаеш какво ще правиш.

Следователно срещата при президента е последната цедка от решетото за този, който иска да влезе във властта.

А и нашият президент е такъв, че изобщо няма да скрие, ако приоритетите на дадена партия не отговарят на интересите на страната. И както се досещате за това ще научи целия народ. Което никак няма да бъде хубаво за тази партия, която е тръгнала към властта неподготвена.

Ние сега мислим, че „Продължаваме промяната“ са достатъчно подготвени. Но нека да минат срещите при президента, за да можем окончателно да потвърдим това.

Exit mobile version