Ето какво ще стане при срещата на партиите с президента! Ще се смаете!

България отблизо

Президентът Румен Радев започва консултации с парламентарните сили в 47-ото Народно събрание във връзка с конституционната процедура по съставяне на правителство.

 

Днес президентът ще разговаря на „Дондуков“ 2 последователно с представителите на парламентарните групи на „Продължаваме Промяната“, ГЕРБ – СДС, ДПС и „БСП за България“.

Първата среща на „Дондуков“ 2 е от 9.00 ч и е с представителите на „Продължаваме промяната“.

Някои наричат тези срещи протоколни, но те съвсем не са такива. По простата причина, че на тях партиите представят своите програми и приоритети за управлението на страната.

Тоест, не може да отидеш при президента и да искаш мандат за управление на държавата, без да си подготвен и да не знаеш какво ще правиш.

Следователно срещата при президента е последната цедка от решетото за този, който иска да влезе във властта.

А и нашият президент е такъв, че изобщо няма да скрие, ако приоритетите на дадена партия не отговарят на интересите на страната. И както се досещате за това ще научи целия народ. Което никак няма да бъде хубаво за тази партия, която е тръгнала към властта неподготвена.

Ние сега мислим, че „Продължаваме промяната“ са достатъчно подготвени. Но нека да минат срещите при президента, за да можем окончателно да потвърдим това.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *