Истината – Новинарският портал

Ето кой спечелил от убийството на Виктория! Анализът просто ще ви изуми!

Разплитането на случая с убийството в Русе донесе плюс и много голямо одобрение за ГЕРБ и министър-председателят Бойко Борисов.

Това заяви  политологът Димитър Димитров, цитиран от „Фокус“. Управляващите са положили големи и професионални  усилия за разплитане на случая и откриването на извършителя, обясни той. Впрегнат е целият полицейски апарат и добрите специалисти в него. И те наистина доказаха, че са професионалисти!

Политологът анализира  и международния отзвук, който този случай предизвика. „Нетипично и прекалено прибързано  беше всички възможни неправителствени организации, Европейският парламент, отделни депутати, та чак и  Генералният секретар на ООН да му обърнат внимание и да го сложат в една и съща  верига със  случаите в Малта и  журналиста Ян Куциак в Словакия и някои други,  които бяха  предизвикани от мафиотски структури във властта. Те нямат нищо общо и светът се обърка. И медиите и политиците.

Случаят с  Виктория Маринова се оказа лошо стечение на обстоятелствата и това, че тя работи като журналист. Попаднала е на психопат, това може да се случи на всекиго и няма нищо общо с политиката.

Димитър Димитров похвали  ГЕРБ, че е партия, която  се е справяла с много по-тежки случаи по време на  управлението си и сега отново е доказала професионализъм и се е опълчила на цял свят. Убийството е разкрито и печеливши са управляващите.

В България има  плурализъм, но има една  доминираща силна партия, с останалите изобщо не могат да се мерят и да се съревновават, заключи политологът.

На нас обаче не ни звучи нормално да се помпа рейтинг от едно кърваво престъпление.

Може да похвалиш някого, ако го е предотвратил, ако е създал условия за спокоен живот на хората, а не ако бързо залавяш убийците им.

Тази истина кой знае защо Димитров си я спести.

Важно за него е, че ГЕРБ е спечелил от случая с Виктория.

Страхотен повод за гордост!

И жалък, като апологетите му!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Exit mobile version