Ето кой спечелил от убийството на Виктория! Анализът просто ще ви изуми!

България отблизо

Разплитането на случая с убийството в Русе донесе плюс и много голямо одобрение за ГЕРБ и министър-председателят Бойко Борисов.

Това заяви  политологът Димитър Димитров, цитиран от „Фокус“. Управляващите са положили големи и професионални  усилия за разплитане на случая и откриването на извършителя, обясни той. Впрегнат е целият полицейски апарат и добрите специалисти в него. И те наистина доказаха, че са професионалисти!

Политологът анализира  и международния отзвук, който този случай предизвика. „Нетипично и прекалено прибързано  беше всички възможни неправителствени организации, Европейският парламент, отделни депутати, та чак и  Генералният секретар на ООН да му обърнат внимание и да го сложат в една и съща  верига със  случаите в Малта и  журналиста Ян Куциак в Словакия и някои други,  които бяха  предизвикани от мафиотски структури във властта. Те нямат нищо общо и светът се обърка. И медиите и политиците.

Случаят с  Виктория Маринова се оказа лошо стечение на обстоятелствата и това, че тя работи като журналист. Попаднала е на психопат, това може да се случи на всекиго и няма нищо общо с политиката.

Димитър Димитров похвали  ГЕРБ, че е партия, която  се е справяла с много по-тежки случаи по време на  управлението си и сега отново е доказала професионализъм и се е опълчила на цял свят. Убийството е разкрито и печеливши са управляващите.

В България има  плурализъм, но има една  доминираща силна партия, с останалите изобщо не могат да се мерят и да се съревновават, заключи политологът.

На нас обаче не ни звучи нормално да се помпа рейтинг от едно кърваво престъпление.

Може да похвалиш някого, ако го е предотвратил, ако е създал условия за спокоен живот на хората, а не ако бързо залавяш убийците им.

Тази истина кой знае защо Димитров си я спести.

Важно за него е, че ГЕРБ е спечелил от случая с Виктория.

Страхотен повод за гордост!

И жалък, като апологетите му!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

5 thoughts on “Ето кой спечелил от убийството на Виктория! Анализът просто ще ви изуми!

  1. Те са жалки,трагично жалки!Дотолкова се оплетоха,че вече не им остана нищо друго,освен бръщолевенето на някакви си набидени политолози,които изкачат от някъде си и се опитват да хвърлят прах в очите на хората!Но цярат и си е гол и колкото и да се опитват да ни убедят в обратното,просто очевадното не може да се скрие!

  2. ВПРЕГНАТИ СА МЕДИИТЕ ДА ЛЪЖАТ ЧЕ МАНГАЛА Е УБИЕЦЪТ, ХУНТАТА ТИРАЖИРА ЛЪЖИТЕ СИ И ХОРАТА И ВЯРВАТ

  3. Тоз дядка у ред ли е? От Балкана се вижда как ближе гъзове! Е е е е то бива лизане бива,ама бивол за курбан не бива!Тоя се е разтекъл по баламатума като машинно масло!Само да не се подхлъзне,че ще са потрОши! А стига лиги де!Дали някой вярва?? НЕ!Приберете си некролога – анализатор!

  4. Интересно. Убийството на Виктория разбуни духовете не само в България, а и в целия свят. Щото повдигна въпроси за сума ти отклонени евросредства, за манипулирани обществени поръчки, за корупционни практики….. И нагледно доказа, че никой няма доверие ни на правителство, ни на полиция, ни на медии…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *