Истината – Новинарският портал

Караянчева се тупна по гърдите: По-добра съм във всичко от новия шеф на парламента!

Имала съм над дузина официални и неформални срещи с председателя на македонския парламент. Така отвърна председателят на 44-ия парламент Цвета Каранчева във фейсбук със снимки по повод вчерашното интервю по bTV на шефа на 47-ото НС Никола Минчев.

В него той заяви, че председателите на парламента Цецка Цачева и Цвета Караянчева пропуснали възможността да се срещнат с колегите си от Северна Македония.

„Чух, че според председателя на 47-ото Народно събрание не съм се била срещала с колегата ми от Република Северна Македония.

Колко интересно, но невярно! Уважаеми колега, фактите са само на няколко клика разстояние в официалната страница на ръководената от Вас институция. Приемете, че историята не започва от Вас, за да не изпадате в смешни ситуации.“, написа Каранчева в социалните мрежи и добави:

„P. S. Провела съм над дузина официални и неформални срещи и разговори с колегата Талат Джафери, както в София и Скопие, така и в рамките на редица международни форуми.“

Това на практика означава, че Караянчева се опитва да внуши, че си е вършила работата като председател на парламента по-добре от сегашния шеф Никола Минчев.

В такъв случай само ще и припомним как премести столицата на Китай Пекин, във Виетнам. Това е некомпетентност на ниво основно образование. Да не говорим вече колко много други компетентности се изискват от един шеф на парламент, какъвто Караянчева за съжаление беше.

Exit mobile version