Караянчева се тупна по гърдите: По-добра съм във всичко от новия шеф на парламента!

България отблизо

Имала съм над дузина официални и неформални срещи с председателя на македонския парламент. Така отвърна председателят на 44-ия парламент Цвета Каранчева във фейсбук със снимки по повод вчерашното интервю по bTV на шефа на 47-ото НС Никола Минчев.

В него той заяви, че председателите на парламента Цецка Цачева и Цвета Караянчева пропуснали възможността да се срещнат с колегите си от Северна Македония.

„Чух, че според председателя на 47-ото Народно събрание не съм се била срещала с колегата ми от Република Северна Македония.

Колко интересно, но невярно! Уважаеми колега, фактите са само на няколко клика разстояние в официалната страница на ръководената от Вас институция. Приемете, че историята не започва от Вас, за да не изпадате в смешни ситуации.“, написа Каранчева в социалните мрежи и добави:

„P. S. Провела съм над дузина официални и неформални срещи и разговори с колегата Талат Джафери, както в София и Скопие, така и в рамките на редица международни форуми.“

Това на практика означава, че Караянчева се опитва да внуши, че си е вършила работата като председател на парламента по-добре от сегашния шеф Никола Минчев.

В такъв случай само ще и припомним как премести столицата на Китай Пекин, във Виетнам. Това е некомпетентност на ниво основно образование. Да не говорим вече колко много други компетентности се изискват от един шеф на парламент, какъвто Караянчева за съжаление беше.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *