Истината – Новинарският портал

Костадин Костадинов разкри хитрия план на американците, с който поддържат сглобката

Предвид информационното облъчване в условията на брутална информационна война. Насилствено карат българите да не вярват, че нещо зависи от нас, че нещо може да се промени, и се вкарва идеята, че няма смисъл да се гласува.

Костадин Костадинов: Това е най-успешната пропаганда и дезинформационна кампания на американското разузнаване в България. Защото тя наистина успя да накара милиони българи да не отиват да гласуват, внушавайки им, че като не гласуват, те наказват статуквото, а те всъщност по този начин бетонират статуквото. Така че, не само моят личен призив като гражданин на България, но и въобще нашият призив на «Възраждане» като основната политическа сила в нашата страна е максимално голям брой хора да излязат да гласуват,

защото ние българите, трябва да разберем, че от нас в момента не се иска да умираме за свободата си. От нас се иска едно единствено нещо- да излезем и да гласуваме за свободата си. Това няма да ни коства нищо. Обратното обаче ще ни коства свободата.

По повод смелостта да се говори истината и да се наричат нещата с истинските им имена и заплахите- получава ли заплахи лидерът на «Възраждане»

Заплахи получавам редовно и то от години, но не ме притесняват и ще ви кажа и защо. Човек сам избира как да живее- дали в страх или да посреща свободно предизвикателствата. Аз нямам намерение да прекарам живота си в страх, знам, че съм прав, и знам, че нямам друг път, освен този да се борим за свободата на нашия народ, защото в момента България е поробена държава. Свободата иска жертви, ако трябва ние ще ги дадем.

Източник НЮЗ ФРОНТ

Exit mobile version