Костадин Костадинов разкри хитрия план на американците, с който поддържат сглобката

България отблизо

Предвид информационното облъчване в условията на брутална информационна война. Насилствено карат българите да не вярват, че нещо зависи от нас, че нещо може да се промени, и се вкарва идеята, че няма смисъл да се гласува.

Костадин Костадинов: Това е най-успешната пропаганда и дезинформационна кампания на американското разузнаване в България. Защото тя наистина успя да накара милиони българи да не отиват да гласуват, внушавайки им, че като не гласуват, те наказват статуквото, а те всъщност по този начин бетонират статуквото. Така че, не само моят личен призив като гражданин на България, но и въобще нашият призив на «Възраждане» като основната политическа сила в нашата страна е максимално голям брой хора да излязат да гласуват,

защото ние българите, трябва да разберем, че от нас в момента не се иска да умираме за свободата си. От нас се иска едно единствено нещо- да излезем и да гласуваме за свободата си. Това няма да ни коства нищо. Обратното обаче ще ни коства свободата.

По повод смелостта да се говори истината и да се наричат нещата с истинските им имена и заплахите- получава ли заплахи лидерът на «Възраждане»

Заплахи получавам редовно и то от години, но не ме притесняват и ще ви кажа и защо. Човек сам избира как да живее- дали в страх или да посреща свободно предизвикателствата. Аз нямам намерение да прекарам живота си в страх, знам, че съм прав, и знам, че нямам друг път, освен този да се борим за свободата на нашия народ, защото в момента България е поробена държава. Свободата иска жертви, ако трябва ние ще ги дадем.

Източник НЮЗ ФРОНТ

Tagged

2 thoughts on “Костадин Костадинов разкри хитрия план на американците, с който поддържат сглобката

  1. Аз не гласувам не защото искам да наказвам статуквото,а защото съм убедена ,че изборите се фалшифицират по най различни начини.

    1. Дори да сте права за фалшифицирането, трябва да гласуваме и да не се отказваме – равносилно е да се предадем. Те точно това целят. В Турция гласуват над 80% от имащите право на глас, въпреки приказките за силата на Ердоган, опозицията печели в много региони. Да вземем пример от тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *