Истината – Новинарският портал

Лъсна още една лъжа на Цветанов! Има ли изненадани?

Вчера  станахме свидетели на поредната лъжа на зам. председателя на ГЕРБ г-н Цветанов. Това написа в профила си във Фейсбук главният секретар на президента Радев – Димитър Стоянов.

Не мога да разбера толкова ли е трудно на господина да говори истината?
Цветанов каза, че кабинетът „Орешарски“ е  направил само една среща във връзка с модернизацията на армията, която е била с представители на „Грипен“.

Не съм адвокат на г-н Орешарски, не искам и да бъда, но съм запознат с документите, ГЕРБ също са запознати и истината е съвсем различна от изнесената!  Г-н Орешарски е имал среща първо с Аления, компанията, която  произвежда Eurofighter, след това е провел разговори  със SAAB,  произвеждаща JAS-39 Gripen, а накрая е провел разговори  с представители от посолството на САЩ в България по повод модернизацията на армията ни.


Защо е толкова  трудно на г-н Цветанов да говори истината? Защо непрекъснато хвърля лъжи в медийното пространство? Смята ли, че хората му вярват?

 Ако това е  политическия елит на България и г-н Цветанов е характерен негов представител, то жална ни майка на всички с този „елит“! Няма нужда да да се чудим защо  държавата е в това положение, объркана, сбъркана, на последно място в ЕС по всички показатели.  С такива управници и депутати на кое място да бъдем, освен на последното?

Държавата се управлява с лъжа след лъжа. И след лъжата – нова лъжа!

Дори някога да ни кажат случайно истината, няма кой да повярва. Като в онази приказка за овчарчето.

Няма да е лошо  г-н Цветанов да покаже малко достойнство и мъжка чест, ако изобщо са му останали.  А дано, ама надали!“ – завършва гневния си пост Димитър Стоянов.

И ние чакаме някой в тази държава да постъпи мъжки, но явно няма да дочакаме.

Засега.

Автор Станислава Славова, istinata.net

Exit mobile version