Лъсна още една лъжа на Цветанов! Има ли изненадани?

България отблизо

Вчера  станахме свидетели на поредната лъжа на зам. председателя на ГЕРБ г-н Цветанов. Това написа в профила си във Фейсбук главният секретар на президента Радев – Димитър Стоянов.

Не мога да разбера толкова ли е трудно на господина да говори истината?
Цветанов каза, че кабинетът „Орешарски“ е  направил само една среща във връзка с модернизацията на армията, която е била с представители на „Грипен“.

Не съм адвокат на г-н Орешарски, не искам и да бъда, но съм запознат с документите, ГЕРБ също са запознати и истината е съвсем различна от изнесената!  Г-н Орешарски е имал среща първо с Аления, компанията, която  произвежда Eurofighter, след това е провел разговори  със SAAB,  произвеждаща JAS-39 Gripen, а накрая е провел разговори  с представители от посолството на САЩ в България по повод модернизацията на армията ни.


Защо е толкова  трудно на г-н Цветанов да говори истината? Защо непрекъснато хвърля лъжи в медийното пространство? Смята ли, че хората му вярват?

 Ако това е  политическия елит на България и г-н Цветанов е характерен негов представител, то жална ни майка на всички с този „елит“! Няма нужда да да се чудим защо  държавата е в това положение, объркана, сбъркана, на последно място в ЕС по всички показатели.  С такива управници и депутати на кое място да бъдем, освен на последното?

Държавата се управлява с лъжа след лъжа. И след лъжата – нова лъжа!

Дори някога да ни кажат случайно истината, няма кой да повярва. Като в онази приказка за овчарчето.

Няма да е лошо  г-н Цветанов да покаже малко достойнство и мъжка чест, ако изобщо са му останали.  А дано, ама надали!“ – завършва гневния си пост Димитър Стоянов.

И ние чакаме някой в тази държава да постъпи мъжки, но явно няма да дочакаме.

Засега.

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Лъсна още една лъжа на Цветанов! Има ли изненадани?

  1. Този олигрофен,ако имаше чест и достойнсво,отдавна да е излязъл от политиката!Ама такъв е политическият“елит“ защото има такива,които гласуват и го избират!!!Това е страшното!!!

  2. Този човек не уважава себе си като постоянно ръси лъжи или празни приказки
    . Но нали трябва все пак да каже нещо на своите избиратели-слепци и фанатици. За него най-лесна е лъжата, обидата, нападките … Единственото спасение от мутренската му физиономия е да се скрие в дън земя!

  3. Защо се чудите на Цветан Цветанов, че говори само лъжи? Какво може да каже човек завършил образованието си във Вършец? Знаете кои деца се учи ха там.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *