Истината – Новинарският портал

Пореден скандал! Президентът Радев е човек на Русия. Вижте кой го разкри:

Българският президент говори неща, които го издават, че е човек на Путин!

Неговата позиция по външнополитически въпроси изцяло кореспондира с тази на Русия.

Това гръмовно обвинение отправи Цветан Цветанов пред цяла България в ефира на бТВ. Ние нето веднъж не чухме той да се солидаризира с Фредерика Могерини и да потвърди думите й, с които е съгласна цяла Европа. Че режимът на Асад, подкрепен от  Русия е направил поредния опит за химическа атака срещу народа на Сирия. И затова всички европейци са солидарни с ударите, които нанесоха САЩ, Англия и Франция по обекти, които произвеждат химически вещества.

Само нашият президент каза, че ще се произнесе тогава, когато види доказателствата, че е имало химическа атака. Че ще изчака становището на световните експерти на ОЗХО.

В такива моменти не бива да се чака!

Ние сме длъжни да застанем зад нашите съюзници от ЕС и НАТО.  Самият факт, че Радев не ги подкрепя показва, че той е от другата страна. Тази на Русия! – направи брилянтен извод физкултурникът на републиката.

Б.Р. Ние от сайта  istinata.net не разбираме защо трябва да се повтаря папагалски всяка позиция на ЕС и НАТО и няма ли страната ни и президентът ни право на собствено мнение. Най-логично е преди да се изкажеш за или против да изчакаш доказателствата. Но явно Цветанов не е свикнал да мисли със собствената си глава, а да повтаря това, което му наредят от Брюксел, или са му свели като опорни точки на молитвената закуска. И който има друго мнение, го обявява за враг на ЕС и агент на Русия!

Още по-лошо.

Цветанов обвини президента в още два „смъртни гряха“.

В „лансиране на външнополитическа позиция“, с която Радев  започвал стъпки за излизане на България от ЕС и НАТО“.   Това станало на заседанието на КСНС, но становището било скрито и в момента нямало как да се покаже на зрителите.

И второ, според  Цветанов, Радев е саботирал и процеса по модернизация на българската армия, като отказал да купува изтребители Ф-16, а настоявал за „Грипен“.

Това саботирало работата на НАТО и наливало вода в мелницата на Русия!

Ех, Цецко!

Ех, недоразумение политическо!

То бива глупости в ефир, наслушали сме се на такива, но в стремежа си да закопаеш Радев, ще го превърнеш в национален герой!

Обвинявайки го, че е агент на Русия и таен противник на НАТО, го правиш светец и истински патриот в очите на народа.

Не се ли усещаш?

Или откъде толкова акъл.

Важното е да плюем!

И наивниците да се хванат.

А че плюнките падат върху гърба ни, това е друг въпрос.

Че България има мислещ и със свое мнение президент е още по-друг въпрос.

Преглътнете го най-после!

Ние, народът сме го избрали!

Станислава Славова , istinata.net

Exit mobile version