Пореден скандал! Президентът Радев е човек на Русия. Вижте кой го разкри:

България отблизо

Българският президент говори неща, които го издават, че е човек на Путин!

Неговата позиция по външнополитически въпроси изцяло кореспондира с тази на Русия.

Това гръмовно обвинение отправи Цветан Цветанов пред цяла България в ефира на бТВ. Ние нето веднъж не чухме той да се солидаризира с Фредерика Могерини и да потвърди думите й, с които е съгласна цяла Европа. Че режимът на Асад, подкрепен от  Русия е направил поредния опит за химическа атака срещу народа на Сирия. И затова всички европейци са солидарни с ударите, които нанесоха САЩ, Англия и Франция по обекти, които произвеждат химически вещества.

Само нашият президент каза, че ще се произнесе тогава, когато види доказателствата, че е имало химическа атака. Че ще изчака становището на световните експерти на ОЗХО.

В такива моменти не бива да се чака!

Ние сме длъжни да застанем зад нашите съюзници от ЕС и НАТО.  Самият факт, че Радев не ги подкрепя показва, че той е от другата страна. Тази на Русия! – направи брилянтен извод физкултурникът на републиката.

Б.Р. Ние от сайта  istinata.net не разбираме защо трябва да се повтаря папагалски всяка позиция на ЕС и НАТО и няма ли страната ни и президентът ни право на собствено мнение. Най-логично е преди да се изкажеш за или против да изчакаш доказателствата. Но явно Цветанов не е свикнал да мисли със собствената си глава, а да повтаря това, което му наредят от Брюксел, или са му свели като опорни точки на молитвената закуска. И който има друго мнение, го обявява за враг на ЕС и агент на Русия!

Още по-лошо.

Цветанов обвини президента в още два „смъртни гряха“.

В „лансиране на външнополитическа позиция“, с която Радев  започвал стъпки за излизане на България от ЕС и НАТО“.   Това станало на заседанието на КСНС, но становището било скрито и в момента нямало как да се покаже на зрителите.

И второ, според  Цветанов, Радев е саботирал и процеса по модернизация на българската армия, като отказал да купува изтребители Ф-16, а настоявал за „Грипен“.

Това саботирало работата на НАТО и наливало вода в мелницата на Русия!

Ех, Цецко!

Ех, недоразумение политическо!

То бива глупости в ефир, наслушали сме се на такива, но в стремежа си да закопаеш Радев, ще го превърнеш в национален герой!

Обвинявайки го, че е агент на Русия и таен противник на НАТО, го правиш светец и истински патриот в очите на народа.

Не се ли усещаш?

Или откъде толкова акъл.

Важното е да плюем!

И наивниците да се хванат.

А че плюнките падат върху гърба ни, това е друг въпрос.

Че България има мислещ и със свое мнение президент е още по-друг въпрос.

Преглътнете го най-после!

Ние, народът сме го избрали!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

7 thoughts on “Пореден скандал! Президентът Радев е човек на Русия. Вижте кой го разкри:

  1. Този малоумни, няма ли кой да го спре да ръси безумия?! Значи ако купим старите американски корита пета ръка сме яростни натовци, но ако купим шведските самолети сме „шведовци- тоест анти- натовци?! А бе глупендер това анти – натовско можеше да е вярно ако купувахме руски самолети , с пъти по евтини и толкова в качества над дрънчащите американски консервени кутии!!! Цецо върни парите на американците, дадени за лобирането ти?!

  2. А БЕ МАЛОУМНИКО ЦВЕТАНОВ ТИ ЧАК СЕГА ЛИ РАЗБРА ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД С ПРЕЗИДЕНТА БЪЛГАРИН- Г-Н РАДЕВ ИСКАМЕ ДА ВЪЗСТАНОВИМ БРАТСКИТЕ СИ ОТНОШЕНИЯ С РУСИЯ.ИЗЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО Е НЕ САМО НЕОБХОДИМОСТ А Е НАЛОЖИТЕЛНО.КАКВА СЪПРИЧАСТНОСТ ОЧАКВАШ ОТ ПРЕЗИДЕНТА? ТОЙ Е БЪЛГАРИН ЗАЩИЩАВАШ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ И НАРОД И КОИТО ВИЕ ТАКА НАГЛО ПРОДАДОХТЕ.НЕ Е ДУПЕДАВЕЦ ,,НЕ Е БЛЮДОЛИЗЕЦ., НЕ ЧАКА ПОГАЛВАНЕ ПО ГЛАВИЧКАТА КАТО ПРИЗНАНИЕ ЗА ПОЧТЕНОСТ
    .ОЦЕ КЪМ ТЪИ НАРЕЧЕНИТЕ ВЕЛИКИ ДЪРЖАВИ. СПРИ СЕ ДА СЕ ПРАВИШ НА ШУТ И НАВСЯКЪДЕ ДА РЪСИШ НЕЛЕПИ ИЗРАЗИ И ПРОСТАШКИ БИСЕРИ.ОЦЕНКАТА МИ ЗА КЛОУНАДИТЕ КОИТО СА ТВОЯ СТРАСТ ОЦЕНЯВАМ С ДЕСЯТКА -КЛОУН НА БЪЛГАРИЯ.

  3. Браво Славова ! По-добре не може да се определи тъпотията на този олигофрен. Когато го чуя (случайно) ми се повдига, а като му видя (пак случайно) мутрата ми се повръща. С острия си език печели единствено омразата и гневът на народа ! Време е той и „шефът“ му да слизат от сцената на политиката, че да не ги свалим с „камъни и вършей“.

  4. Правилно отбеляза президента да се набляга на образованието.Цветанов явно трудно осмисля някои неща или изобщо не вдява за какво иде реч!Но това явно е от физкултурното му образование (не искам да обиждам всички атлети и физкултурници които спортуват и не превръщат спорта в политика – моите уважения към тези хора) което му пречи много в разчитането и осмислянето на видяното и чутото.А може би се дължи и на сляпата му привързаност към „евроатлантическите ценности“ на които толкова много набляга!В някои моменти се замислям този човек дали си дава сметка че след като паднат от власт ГЕРБ защото това рано или късно ще се случи каква съдба го очаква?Тогава мъченията на които са били подлагани българите от „мирно съжителстващите“ с тях турци ще се виждат като санаториално лечение!Ще го реже бедният народ парче по парче и ще му дава да си яде от собственото месо дано се натрови!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *