Истината – Новинарският портал

Русия с ПЪЛЕН ГЛАС: ЕС да спре да убива България! Иначе Москва ще…!

Причините за изключително тежката, дори катастрофална демографска криза в България, са напълно очевидни. ЕС убива България. Защото това, което става в момента в страната е пряко следствие от така наречения „европейски избор“ на балканската държава.

Съгласно данни на департамента по икономическите и социални въпроси към ООН, населението на България е паднало под 7 милиона. Българската академия на науките потвърждава тези резултати. Хората от БАН са дори още по-категорични. Те заявяват, че България се намира в клинична демографска смърт и е най-бързо изчезващата нация в света.

А преди тридесетина години не е било така, заявява една от най-големите руски информационни агенции. Според периодичните преброявания на населението, през 1946 г. в страната са живеели 7 029 349 човека. През 1985 г. населението вече достигаше почти 9 милиона човека. И като съпоставим това последно преброяване от 1985 г. със сегашните данни на ООН, излиза, че България е загубила повече от 2 милиона души. Като при това, ситуацията сега е много по-лоша отколкото е била дори след края на Втората световна война.

До неотдавна цветущата, аграрно и промишлено развита България, днес се оказа напълно изсмукана, благодарение на убийствената политика на ЕС с нейните квоти и регламенти, които ограничават и почти напълно ликвидират всяка възможност на балканската държава да продава своите стоки на западноевропейските пазари.

Като следствие от това бяха унищожени практически всички промишлени предприятия. Беше напълно унищожено високо развитото и екологически чисто българско земеделие. И разбира се, икономиката на страната рухна.

Това от своя страна отключи катастрофалната демографска криза, бягство на работоспособното население в чужбина, тотално обедняване и невиждан спад в раждаемостта.

С такива проблеми, подчертава РИА Новости, се сблъскват всички държави, които са периферни членове на ЕС. С такива проблеми се сблъска и самата Русия през 90-те години на миналия век. И ако тези проблеми в източноевропейските страни бяха предизвикани умишлено от Брюксел, то в случая с Русия, катастрофалния демографски срив бе предизвикан от обединения Запад. Тоест от САЩ и ЕС.

А това на практика води до един единствен и твърде зловещ извод. САЩ и ЕС заедно и поотделно искат да унищожат европейските страни и да ги превърнат в свои колонии.

За да стане това обаче, продължава руската информационна агенция, е необходимо да има още едно условие. Страните, определени за унищожаване трябва да загубят, частично или напълно своя суверенитет. Например Япония загуби своя суверенитет и стана почти колония на САЩ. Затова нейните демографски проблеми са много по-големи от тези в много други държави по света. Същото стана и с България по отношение на САЩ и ЕС.

Следователно, завършва РИА Новости, има рецепта за спасението на България. Тя просто трябва да върне своя суверенитет. И властите да правят това, което е в интерес на страната и нейния народ. Големият въпрос обаче е, имат ли управляващите желание за това?

Отсега можем да кажем на нашите руски приятели и братя, че управляващата каста в България няма никакво желание да връща суверенитета на страната. Освен опитите на президента Радев да върне частично българския суверенитет, никой друг не проявява воля за това.

По простата причина, че тези, които яхнаха властта, забогатяха именно в следствие от разрушаването на българската икономика. Те натрупаха милиарди от мизерията и смъртта на стотици хиляди българи. И сега продължават да ограбват народа под крилото на САЩ и ЕС.

Нещо повече. Трите правителства на Борисов продължиха да унищожават суверенитета на страната, извличайки от това милиардни облаги за себе си. Последен пример за тотално подчиняване на целия икономически и политически живот в България на брюкселския диктат е фактът, че финансовият министър Владислав Горанов, заедно със своя шеф Борисов подадоха молба за ликвидиране на нашата национална валута – лева, и замяната му с еврото, чиято бъдеща съдба всъщност става все по-мъглява.

Ето защо, за да избягаме от ЕС и НАТО и да възстановим суверенитета си, трябва най-напред да се отървем от Борисов 3.

И да помолим нашите руски братя за помощ.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Exit mobile version