Русия с ПЪЛЕН ГЛАС: ЕС да спре да убива България! Иначе Москва ще…!

Свят

Причините за изключително тежката, дори катастрофална демографска криза в България, са напълно очевидни. ЕС убива България. Защото това, което става в момента в страната е пряко следствие от така наречения „европейски избор“ на балканската държава.

Съгласно данни на департамента по икономическите и социални въпроси към ООН, населението на България е паднало под 7 милиона. Българската академия на науките потвърждава тези резултати. Хората от БАН са дори още по-категорични. Те заявяват, че България се намира в клинична демографска смърт и е най-бързо изчезващата нация в света.

А преди тридесетина години не е било така, заявява една от най-големите руски информационни агенции. Според периодичните преброявания на населението, през 1946 г. в страната са живеели 7 029 349 човека. През 1985 г. населението вече достигаше почти 9 милиона човека. И като съпоставим това последно преброяване от 1985 г. със сегашните данни на ООН, излиза, че България е загубила повече от 2 милиона души. Като при това, ситуацията сега е много по-лоша отколкото е била дори след края на Втората световна война.

До неотдавна цветущата, аграрно и промишлено развита България, днес се оказа напълно изсмукана, благодарение на убийствената политика на ЕС с нейните квоти и регламенти, които ограничават и почти напълно ликвидират всяка възможност на балканската държава да продава своите стоки на западноевропейските пазари.

Като следствие от това бяха унищожени практически всички промишлени предприятия. Беше напълно унищожено високо развитото и екологически чисто българско земеделие. И разбира се, икономиката на страната рухна.

Това от своя страна отключи катастрофалната демографска криза, бягство на работоспособното население в чужбина, тотално обедняване и невиждан спад в раждаемостта.

С такива проблеми, подчертава РИА Новости, се сблъскват всички държави, които са периферни членове на ЕС. С такива проблеми се сблъска и самата Русия през 90-те години на миналия век. И ако тези проблеми в източноевропейските страни бяха предизвикани умишлено от Брюксел, то в случая с Русия, катастрофалния демографски срив бе предизвикан от обединения Запад. Тоест от САЩ и ЕС.

А това на практика води до един единствен и твърде зловещ извод. САЩ и ЕС заедно и поотделно искат да унищожат европейските страни и да ги превърнат в свои колонии.

За да стане това обаче, продължава руската информационна агенция, е необходимо да има още едно условие. Страните, определени за унищожаване трябва да загубят, частично или напълно своя суверенитет. Например Япония загуби своя суверенитет и стана почти колония на САЩ. Затова нейните демографски проблеми са много по-големи от тези в много други държави по света. Същото стана и с България по отношение на САЩ и ЕС.

Следователно, завършва РИА Новости, има рецепта за спасението на България. Тя просто трябва да върне своя суверенитет. И властите да правят това, което е в интерес на страната и нейния народ. Големият въпрос обаче е, имат ли управляващите желание за това?

Отсега можем да кажем на нашите руски приятели и братя, че управляващата каста в България няма никакво желание да връща суверенитета на страната. Освен опитите на президента Радев да върне частично българския суверенитет, никой друг не проявява воля за това.

По простата причина, че тези, които яхнаха властта, забогатяха именно в следствие от разрушаването на българската икономика. Те натрупаха милиарди от мизерията и смъртта на стотици хиляди българи. И сега продължават да ограбват народа под крилото на САЩ и ЕС.

Нещо повече. Трите правителства на Борисов продължиха да унищожават суверенитета на страната, извличайки от това милиардни облаги за себе си. Последен пример за тотално подчиняване на целия икономически и политически живот в България на брюкселския диктат е фактът, че финансовият министър Владислав Горанов, заедно със своя шеф Борисов подадоха молба за ликвидиране на нашата национална валута – лева, и замяната му с еврото, чиято бъдеща съдба всъщност става все по-мъглява.

Ето защо, за да избягаме от ЕС и НАТО и да възстановим суверенитета си, трябва най-напред да се отървем от Борисов 3.

И да помолим нашите руски братя за помощ.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

19 thoughts on “Русия с ПЪЛЕН ГЛАС: ЕС да спре да убива България! Иначе Москва ще…!

  1. За съжаление всичко това е истина и друго решение няма!

    1. Има друго решение, но пъзльовците, страхливите мързеливите, чакат наготово някой друг да свърши работата им.

  2. Браво Иво, удоволствие да те чета, но трябва и да действаме, да не оставяме за миг гейевроатлантиците да колонизират страната ни!

    1. Ти чевена селяндурко не оставяй вагината си без посещение ,че да ти се „успокои“ малко шантавата главица…с малкото мозък.

      1. А ти, тъпако ,не обиждай хората,когато ти казват истината ! Бъди си тъп,това е твой проблем и простащината пази за себе си !?

    2. ЕС, да съсипва ни, но правителствата от 1991 година, са всичките крадци, мошеници, убийци, корумпирани мафиоти.. И са маша/пионки в ръцете на ЕС, т.е на Брюксел, Франция и Германия, че и Англия, които целят да съсипят икономиката на другите държави в Европа, за да ни поробят/ колонизират.

  3. За жалост е точно така.Да махаме Изродите във властта.

  4. Абе Иво Абе Македонски Абе Копеле Русофилско как може така да Пишеш? Че положението Не Е Цветущо не е Но Не са Виновни Западняците? Виновна Е РУСката МаифиЯ И Путинските АГЕНТи Никаква Помощ ОТ РУСИЯ Никакви Инвестиции Вън ВЪН ВЪН-.

    1. Абе,Антоне,абе,Павлов! Той Путин е виновен и за ланшния сняг.

    2. АБЕ Антоне абе копеле Соросоидно,ако ми паднеш-лично ше те разстрелям!И това може да ти се случи някой ден!А като дойде този ден,излез с лицето си и името си да ни го кажеш! Само това ми е молбата!Обещавам ти ще съм безмилостен към такива като тебе!

      1. ГОЧО,супер си,брат!Ето такива българи обожавам!Лошото е малко останахме ! С ВЪЗХИЩЕНИЕ ОТ РОДОЛЮБИЕТО ТИ,КОЕТО СИ ЗАПАЗИЛ!

    3. Абе Антоне, абе чучело фашистко. Като ти е мил запада хайде майната ти и при тях. България е славянска държава и трябва да остане такава в едно с другите славянски народи. Историята не помни западняци и фашисти да са правили добро за нацията ни. Ако сме видели помощ от вън това е само и единствено от Русия! Ясна ли ти е гадина мръсна!

  5. Престанете да сеете КРЕМЪЛСКИ ЛЪЖИ…! ВИЕ ВИЖТЕ РУСКАТА ДЕМОГРАФСКА КРИЗА..НЕ „ЛЕЙТЕ СЪЛЗИ“ ,НА ЧУЖД ГРОБ…! Руската империя е пред провал ,в икономическо отношение и пред разпад.Това е империя създадена върху планини от човешки кости и морета от човешка кръв ! НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ГЛУПОСТИТЕ ВИ..! СЕгашна Русие е 79 562 000 души ,като 40 милиона от тях са мюсюлмани!За какво „парослаявие“ дурдорят от Кремъл? Този второкачествен КГБ-офицер попа Гундяв дето е назначен за „патриарх“ Кирил ..той ли е правослявен? Той САМО може да слави облагите и тлъстите печалби и нищо друго ,освентова да се държи нахално и да „командва“ в чужди държави! Ние НЯМА ДА ДАДЕМ БЪЛГАРИЯ,НА РУСИЯ…!!!! НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!

  6. Този сайт е „гнездо“..на чевени национал -предатели ,каквито са били те, с престъпната им организация ,наричаща себеси „партия“….БКП….още от 1919 година! НЕ е чудно ,това ,защото руската агентура „напазарува“ много медии в България .Все пак нека знаят ,че номерата им НЯМА ДА МИНТАТ..! Сайтът ТРЯБВА ,да се казва….ЛЪЖАТА.НЕТ!

    1. Алколм4,материалистично предателско копеленце,да не би да се страхуваш да не ти се охлади банковата сметка и едновременно с това да не ти пука за България?Пикльо!По думите ти личи че си много недорасъл и свръх заблуден в реалността!Ти не знаеш какво е вкусна и чиста храна,какво е образование,здравеопазване,правосъдие …не знаеш вкусът на истинския сладолед,банички и т.н.,не знаеш какво е да работиш за 160лв. месечна заплата и да имаш шанса да строиш ДОМ и да не гладуваш,не знаеш че стойността на еди американски долар беше 0.68ст.,защото имахме БГ-ЛЕВ ,който беше някъде на горе по висините на икономиката!Не знаеш например че в момента се продава СМЯДОВСКА ЛУКАНКА,която е порнографска,защото “Глиган Смядово е унищожен и алчните софийски битови проститутки го произвеждат буквално от “ЛАЙНА“вносни “лайна“!Я се скрий някъде,докато не се ограмотиш малко и не си научиш уроците като какво е–КОМУНИЗЪМ и ВИДОВЕ КОМУНИЗЪМ,СОЦИАЛИЗЪМ,КАПИТАЛИЗЪМ,ОЛИГОПОЛИЗЪМ,РАЗЛИКАТА В ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ЛЕВИЦАТА И ДЕСНИЦАТА,РАЗЛИКАТА МЕЖДУ МОНОПОЛ И ОЛИГАРХ,РАЗЛИКАТА МЕЖДУ РЕПУБЛИКА И РЕПУБЛИКАНСКА ДЪРЖАВА И Т.Н. и тогава започни да коментираш с малко понапълнената ти с познания “ТИКВА“,която носиш на раменете си!ДУХЛЬО!

  7. АНАЛ.ком4, ти си давай пробития задник на когото искаш. Кьорав, глух, необразован, неграмотен, безпаметен русофоб, със силно изгладени и полирани гънки в пространството, където би трябвало да има нещо, което у нормалните хора се нарича мозък, а е космически вакуум! Където и да си, УМРИ!с

  8. Публикациите, от коментариите личи, не остават различните читатели равнодушни, което разкрива същността им да им въздействат.

    Искрено умолявам само, коментиращите да не палят толкова, за да не изгорят в собствения си пожар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *