Истината – Новинарският портал

Руски „Алигатор“ изпепелява западни бронирани машини! Няма да повярвате

Хеликоптер Ка-52 „Алигатор“ на руската авиация е изпепелил западни и турски бронирани машини по време на контранастъплението на ВСУ, съобщават световните издания.

Бронираните бойни машини са били ударени от управляеми ракети, и то още докато западните и турските бронировки са били в движение. Припомняме, че не всеки може да удари цел, която е в движение. Но страшните руски хеликоптери „Алигатор“ правят това с лекота. Не за друго, а защото са създадени не само да нанасят удари, но и да издържат удари. Затова те не се страхуват да навлязат дълбоко в украинските формирования и да нанасят изпепеляващи удари, въпреки паническия и нецеленасочен огън, с който подразделенията на ВСУ се опитват да се спасят.

Руските управляеми ракети са много мощни и много точни. Всички цели, които те ударят се превръщат в скрап и повече нищо не може да се направи с тях. Огневите точки на противника избухват в пламъци, разбира се ако нямат повечко снаряди в запас, които да превърнат украинските огневи точки в адски експлозии, след които остават само прах и пепел.

Не е зле да си спомним и съдбата на прехвалените турски дронове „Байрактар“, които в началото на руската спецоперация бяха обявени за едни от най-ефективните оръжия с които Украйна ще победи.

В действителност се получи точно обратното. Руската армия намери слабите места на тези „Байрактари“ и започна да ги унищожава в несметни количества. Накрая вече никой не искаше да си служи с тези турски дронове против руската армия.

Точно това се случва и с останалата западна техника, която пристига в Украйна. Руските подразделения я утилизират, като не забравят да вземат по няколко образци от всеки вид западна техника за изучаване и последващо лесно ликвидиране на всички фронтове, където и да се появят такива въоръжения от западни складове.

Струва си да напомним и, че само преди два дни шефът на НАТО Йенс Столтенберг заяви в прав текст, че оръжейните складове на западните страни са вече изпразнени. И че за да се напълнят отново ще са необходими около 7 до 10 години.

При това положение вече никой не може да се противопостави на руската армия. Нито Украйна, нито западните държави.

Exit mobile version