Руски „Алигатор“ изпепелява западни бронирани машини! Няма да повярвате

Свят

Хеликоптер Ка-52 „Алигатор“ на руската авиация е изпепелил западни и турски бронирани машини по време на контранастъплението на ВСУ, съобщават световните издания.

Бронираните бойни машини са били ударени от управляеми ракети, и то още докато западните и турските бронировки са били в движение. Припомняме, че не всеки може да удари цел, която е в движение. Но страшните руски хеликоптери „Алигатор“ правят това с лекота. Не за друго, а защото са създадени не само да нанасят удари, но и да издържат удари. Затова те не се страхуват да навлязат дълбоко в украинските формирования и да нанасят изпепеляващи удари, въпреки паническия и нецеленасочен огън, с който подразделенията на ВСУ се опитват да се спасят.

Руските управляеми ракети са много мощни и много точни. Всички цели, които те ударят се превръщат в скрап и повече нищо не може да се направи с тях. Огневите точки на противника избухват в пламъци, разбира се ако нямат повечко снаряди в запас, които да превърнат украинските огневи точки в адски експлозии, след които остават само прах и пепел.

Не е зле да си спомним и съдбата на прехвалените турски дронове „Байрактар“, които в началото на руската спецоперация бяха обявени за едни от най-ефективните оръжия с които Украйна ще победи.

В действителност се получи точно обратното. Руската армия намери слабите места на тези „Байрактари“ и започна да ги унищожава в несметни количества. Накрая вече никой не искаше да си служи с тези турски дронове против руската армия.

Точно това се случва и с останалата западна техника, която пристига в Украйна. Руските подразделения я утилизират, като не забравят да вземат по няколко образци от всеки вид западна техника за изучаване и последващо лесно ликвидиране на всички фронтове, където и да се появят такива въоръжения от западни складове.

Струва си да напомним и, че само преди два дни шефът на НАТО Йенс Столтенберг заяви в прав текст, че оръжейните складове на западните страни са вече изпразнени. И че за да се напълнят отново ще са необходими около 7 до 10 години.

При това положение вече никой не може да се противопостави на руската армия. Нито Украйна, нито западните държави.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *