Истината – Новинарският портал

Цветанов размаха ножицата! Гаврят ли се с нас, или…

Председателят на ПГ на ГЕРБ  Цветан Цветанов направи днес нещо типично герберско.

Той лично откри  в Казанлък няколко реконструирани и рехабилитирани улици, нови градинки в  междублокови пространства. И не отиде сам! В адската жега той бе помъкнал цяла делегация, начело със зам.-председателят на НС Емил Христов, следван от ГЕРБ депутатите от райна и  областния координатор на партията в Стара Загора Пламен Йорданов.

Вие тук гласувахте доверие на кмет от ГЕРБ преди седем години и резулатите са вече налице. Имате нови придобивки и ви моля да ги пзим всички.  Не бива да пропускаме  огромната заслуга на премиера Бойко Борисов, който направи всичко възможно да виждаме това днес в Казанлък /две асфалтирани улици и една спортна площадка/.

„Уверен съм, че непрекъснато  се движим в правилната посока и  се гордеем от постигнатото“, каза още Цветанов.
А народът остана със запнала уста.

Какво толкова важно има в един асфалт, та след седем години вземане на властта в града, лично Цветанов се е засилил да реже лентички и то в най-голямата жега?

Не е ли прекалено показно и прекалено смешно вторият човек в държавата да се завтурне към Казанлък и да държи речи пред слънчасалите граждани, които предпочитаха да си стоят вкъщи на сянка?

Пир по време на чума! Точно по време на чума.

Друго си е да отклониш вниманието от факта, че в момента жандармерията се бори с протестиращите в Шарково и да си пишеш малко актив с нов асфалт.

Друго си е да пуснеш едно перде и да се правиш, че в държавата не се случва нищо. И най-важното е, че е построена спортна пощадка.

Писна ни от лицемерие.

Борисов вчера изтича до Шумен да открива вече открито спортно съоръжение. А някои медии го възнаградиха с обширни репортажи. Днес Цветанов замина с цяла тумба придворни журналисти.

Утре може да открият някоя иновирана барака, нова спирка, пет метра релси на БДЖ, нови плочки на стар тротоар или пребоядисан стълб, само и само да се натрапва на народа, че ГЕРБ се спукат от работа в името на България.

Но народът не е сляп.

Проблемите си седят и се задълбочават, протестират майки, работещи в БНР, синоптици, учени, миньори, живоновъди, шофьори.

Избиха стадото на баба Дора, жандармерия изгони протестиращите.

В това време медиите вдъхновено цвилят как Цветанов открива малко трева и малко асфалт.

И това, ако е държава!

И това, ако са медии!

И това ако е народ…

Автор Станислава Славова, istinata.net

Exit mobile version