Цветанов размаха ножицата! Гаврят ли се с нас, или…

България отблизо

Председателят на ПГ на ГЕРБ  Цветан Цветанов направи днес нещо типично герберско.

Той лично откри  в Казанлък няколко реконструирани и рехабилитирани улици, нови градинки в  междублокови пространства. И не отиде сам! В адската жега той бе помъкнал цяла делегация, начело със зам.-председателят на НС Емил Христов, следван от ГЕРБ депутатите от райна и  областния координатор на партията в Стара Загора Пламен Йорданов.

Вие тук гласувахте доверие на кмет от ГЕРБ преди седем години и резулатите са вече налице. Имате нови придобивки и ви моля да ги пзим всички.  Не бива да пропускаме  огромната заслуга на премиера Бойко Борисов, който направи всичко възможно да виждаме това днес в Казанлък /две асфалтирани улици и една спортна площадка/.

„Уверен съм, че непрекъснато  се движим в правилната посока и  се гордеем от постигнатото“, каза още Цветанов.
А народът остана със запнала уста.

Какво толкова важно има в един асфалт, та след седем години вземане на властта в града, лично Цветанов се е засилил да реже лентички и то в най-голямата жега?

Не е ли прекалено показно и прекалено смешно вторият човек в държавата да се завтурне към Казанлък и да държи речи пред слънчасалите граждани, които предпочитаха да си стоят вкъщи на сянка?

Пир по време на чума! Точно по време на чума.

Друго си е да отклониш вниманието от факта, че в момента жандармерията се бори с протестиращите в Шарково и да си пишеш малко актив с нов асфалт.

Друго си е да пуснеш едно перде и да се правиш, че в държавата не се случва нищо. И най-важното е, че е построена спортна пощадка.

Писна ни от лицемерие.

Борисов вчера изтича до Шумен да открива вече открито спортно съоръжение. А някои медии го възнаградиха с обширни репортажи. Днес Цветанов замина с цяла тумба придворни журналисти.

Утре може да открият някоя иновирана барака, нова спирка, пет метра релси на БДЖ, нови плочки на стар тротоар или пребоядисан стълб, само и само да се натрапва на народа, че ГЕРБ се спукат от работа в името на България.

Но народът не е сляп.

Проблемите си седят и се задълбочават, протестират майки, работещи в БНР, синоптици, учени, миньори, живоновъди, шофьори.

Избиха стадото на баба Дора, жандармерия изгони протестиращите.

В това време медиите вдъхновено цвилят как Цветанов открива малко трева и малко асфалт.

И това, ако е държава!

И това, ако са медии!

И това ако е народ…

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Цветанов размаха ножицата! Гаврят ли се с нас, или…

  1. Така като гледам хора на „тържеството“ няма.
    И не е минал номера със зарибяването.
    Но гарантирам, че тарапаната ще бъде огромна, ако прерязват лента на паметник на простака.
    Тогава цялото население ще отиде да ги гледа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *